Share this news:

09-11-2017 [News] SotG_November_09_Header

State of the Game: 9 november 2017

09-11-2017 12:00

Agenten, er is een nieuw State of the Game-bericht:

Tijdens de vorige State of the Game schoven er twee bekende State of the Game-gasten van Red Storm Entertainment aan bij Community Developer Petter Mårtensson. Creative Director Terry Spier en Lead Game Designer Keith Evans bespraken de recent afgeronde PTS en alle spannende nieuwe content in Update 1.8.

Deze week is Designer James Norris van Ubisoft Leamington terug om met Petter en Terry verder te praten over de Ondergrondse in 1.8.

Als je de stream hebt gemist, bekijk dan de VoD hieronder.

[05-12-2016] TodayDivider

We weten dat iedereen uitkijkt naar Update 1.8, maar we hebben vandaag geen releasedatum voor je. Om niet-officiële berichten te ontkrachten: de patch komt in ieder geval voor het einde van dit jaar uit.

We zijn op de hoogte van een potentiële nieuwe glitch die door de community wordt gemeld. We hebben al verschillende meldingen ontvangen en doen op dit moment onderzoek. We willen iedereen bij deze aanmoedigen om ons meer informatie over deze zaak te sturen.

We willen iedereen die de Ondergrondse op de 1.8 PTS heeft getest hartelijk danken! Als je het vorige interview met Ubisoft Leamington over alle wijzigingen die met 1.8 in de Ondergrondse worden doorgevoerd, hebt gemist, kun je hier alles nog eens teruglezen.

Ons doel voor de volgende update is het terugbrengen van de spanning in deze DLC. We zijn van mening dat de toevoeging van Jagers een van deze vele manieren is om dat voor elkaar te krijgen. Jagers komen onverwacht in de game als een willekeurige ontmoeting en vallen spelers aan met alles wat ze hebben.

Jagers en alle Ondergrondse NPC's met een naam kunnen zowel exotische wapens als geheime uitrusting laten vallen. Je kunt deze voorwerpen ook in de, overal in dit speltype verspreide liggende, geheime kratten vinden.

We zijn bezig checkpoints te implementeren in de Ondergrondse om spelers te belonen voor hun voortgang. We hebben gemerkt dat spelers de Ondergrondse vaak lang spelen met weinig of geen beloning aan het eind. Met deze checkpoints willen we ervoor zorgen dat iedereen verder komt in de content.

Zoals eerder vermeld, zijn we zeer verheugd over de terugkeer van de Rave-kamer plus een aantal minder bekende Ondergrondse kamers. We hopen dat spelers lekker veel tijd gaan doorbrengen met schieten en graaien in deze omgevingen.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Ter herinnering: er is op dit moment nog geen releasedatum voor Update 1.8. Het team werkt hard aan de afronding van de patch. Verwacht binnenkort meer nieuws. Ten slotte willen we iedereen bedanken voor het uitkijken naar en enthousiasme over de update. De passie die de The Division-community voortdrijft, druipt er vanaf en dus willen onze agenten met een zo luid mogelijk BEDANKT bedanken.

  

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de Reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division