31-08-2017 [News] SotG_August_31_Header

State of the Game: 31 augustus 2017:

31-08-2017 12:00

We hebben een oplossing aan de clientzijde voor de bug waarbij het geweer van de Sluipschutter hapert. We zijn ons bewust van een visuele bug bij de kalibratiewerkbank waarbij spelers de vijf- en zes-onderdeelbonussen zien voor Geheime Uitrustingen. We begrijpen dat spelers erg opgewonden raken van deze uitrustingen, maar onthoud dat deze nog in ontwikkeling zijn en de waarden kunnen veranderen.

Het volgende wereldwijde evenement is Aanval, maar de datum is nog niet vastgelegd. Onthoud dat wereldwijde evenementen niet ontworpen zijn om vlak na elkaar plaats te vinden, maar eens per maand. Aanval wordt misschien een of twee weken vertraagd terwijl de problemen met de beloningen worden opgelost.

Als je de informatie over Update 1.8 hebt gemist, bekijk dan de bovenstaande VoD. West Side Pier is de nieuwe mapuitbreiding die uit twee zones bestaat. WSP biedt nieuwe uitdagingen en dynamische content, en verschilt sterk van de PvE-content van vóór Update 1.8.

De nieuwe PvE-modus Keihard is een activiteit met hordes vijanden, die toegankelijk is voor zowel casual spelers als onze meest toegewijde fans.

De nieuwe PvP-modus, Confrontatie, is een toegewijd 4-tegen-4-speltype zonder vijandelijke AI. Hier besteed je minder tijd aan rennen en meer tijd aan schieten, met een grote nadruk op gevechten.

Update 1.8 introduceert ook een aantal wijzigingen aan de balans, waaronder wijzigingen aan schieten vanuit de heup. Wapens worden ook gebalanceerd en er worden nieuwe exotische wapens geïntroduceerd. Het desertiesysteem zal ook op de schop worden genomen, zodat beide kanten van een gevecht meer bevrediging bieden. D-Tech zal ook een grote rol spelen in Update 1.8.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Een 1.8 PTS is bevestigd, maar we hebben verder geen informatie over de releasedatum.

Op basis van de feedback van de community, worden maskers vanaf nu gekoppeld aan eervolle vermeldingen voor wereldwijde evenementen. Klassementen worden nog steeds gebruikt, en de hoogste spelers ontvangen geheime reserves op basis van hun positie aan het eind van elk evenement.

Maskers van het vorige wereldwijde evenement, Uitbraak, zijn nog onderweg, dus spelers kunnen hun beloningen eind deze week of aan het begin van volgende week verwachten.

Dit weekend is er een evenement! Vanaf 02:00 uur op vrijdag 1 september zullen genaamde eindbazen meer beloningen laten vallen. Er wordt rekening gehouden met Labor Day, en het evenement wordt verlengd tot 09:00 uur op dinsdag 5 september. Vergeet niet dat geheime uitrustingen niet inbegrepen zullen zijn in de extra beloningen die bazen laten vallen.

   

Kom zoals altijd even langs op de  officiële forums  of op de  Reddit  van de community als je wilt discussiëren over The Division.

Tot de volgende keer!

De ontwikkelaars van The Division

SEE YOU AT E3 2018!

Sign up for emails and get the latest news on The Division 2.