tc_thedivision_logo.png

Uitbreiding I Ondergronds

In de eerste uitbreiding, Ondergronds, daal je af in de onderbuik van New York om te redden wat er te redden valt. Dodelijke vijanden groeperen zich in een wirwar van tunnels en metrostelsels. Hoe diep gaat je team? Verder beleef je een nieuwe inval en vind je nieuwe wapens en uitrustingen.

Bekijk de trailer Nu verkrijgbaar

Verschijnt op 28 juni voor Xbox One en pc
en op 2 augustus voor PS4

HEROVER HET ONDERGRONDSE

Verken willekeurig gegenereerde stadskerkers in doolhoven van metrostelsels, tunnels en riolen en neem het op tegen dodelijke vijanden om krachtige buit te scoren. Daal samen met je team steeds verder af in eindeloze en onvoorspelbare eindgamecontent.

NIEUWE INVAL: DRAKENNEST

De grootste inval tot nu toe vindt plaats in Hell’s Kitchen. Cleaners hebben het ultieme wapen ontwikkeld om New York voor eens en altijd te zuiveren. Werk samen met andere agenten en neem het op tegen de dodelijkste vijanden tot nu toe: de Vier Ruiters. tc_thedivision_expansions_dlc_3_slide5_img1

RUST JEZELF UIT MET NIEUWE WAPENS EN UITRUSTINGSETS

In Ondergronds kun je 5 krachtige nieuwe uitrustingsets en diverse hightechwapens ontgrendelen. Verbeter je agent om je speelstijl te perfectioneren en de Vier Ruiters te verslaan.

NIEUW NIVEAU: HELDHAFTIG

Invallen en missies voor het speltype Uitdaging zijn gratis verkrijgbaar voor het moeilijkste niveau tot nu toe in The Division.

NIEUWE MISSIES VOOR HET SPELTYPE UITDAGING

Speel de missies Hudson-vluchtelingenkamp en Queen’s Tunnel-kamp in het speltype Uitdaging voor betere beloningen.