slide1_gamelogo

ALS DE SAMENLEVING INSTORT, STAAN WIJ OP

Tom Clancy’s The Division is een online actie-RPG die zich afspeelt in een overtuigende, realistische open wereld.

Alles begint op Black Friday: een verwoestende pandemie verspreidt zich door New York en de samenleving vervalt in chaos. Jij bent de laatste hoop van de mensheid: een lid van The Division, een eenheid geheim agenten die is geactiveerd om te redden wat er te redden valt.

Nu verkrijgbaar KOOP NU

VECHT MEE MET DE DIVISION

Je bent een agent van de Division. Je bent geactiveerd en naar Manhattan gestuurd om het laatste restje beschaving te redden na een vernietigende pandemie. Je werkt samen met andere Division-agenten om de orde te herstellen, de bron van het virus te onderzoeken en New York te heroveren.

Nu verkrijgbaar KOOP NU

Samen sterk

In The Division kun je de open wereld op eigen houtje verkennen en de missies in je eentje spelen. Maar je kunt ook samenspelen met maximaal vier spelers om de lastigste vijanden te verslaan. Gebruik vaardigheden en wapens die elkaar aanvullen en stel het beste team samen.

Wapens en uitrusting

The Division is een moderne actie-RPG: als je succes wilt hebben, moet je over de beste, aanpasbare uitrusting beschikken. Door vijanden te verslaan, krijg je nieuwe wapens, mods en uitrustingsets, waarmee je steeds machtiger wordt naarmate het verhaal vordert.

Talenten en vaardigheden

Naarmate je verder komt in de game, ontgrendel je steeds meer speciale vaardigheden en technieken. Denk goed na over welke vaardigheden en technieken je activeert en pas je aan de verschillende situaties aan. Tijdens de strijd moet je ze op doordachte wijze inzetten om te winnen en je teamgenoten te ondersteunen.

Hoofdkwartier

Het hoofdkwartier is je centrale hub. Door missies te volbrengen op de straten van New York, draag je bij aan het herstel van de medische voorzieningen, technische ondersteuning en beveiliging. Ontgrendel nieuwe voordelen om je basis te ontwikkelen en overlevenden een toevluchtsoord te bieden.

HEROVER NEW YORK

The Division speelt zich af in het hart van Manhattan, het epicentrum van de uitbraak. In deze gigantische open stad kun je allerlei missies spelen om de orde te herstellen en de bron van het virus te achterhalen.

Nu verkrijgbaar KOOP NU

Een gevallen kolos

In The Division is New York ten prooi gevallen aan de meest vernietigende pandemie die onze samenleving ooit heeft meegemaakt. De stad werd ondergedompeld in chaos en de inwoners lieten op de vlucht hun vroegere levens achter. De wereld van The Division is een herinnering aan wat er is gebeurd.

Ontdek beroemde locaties

Verken de stad en ontdek unieke locaties om erachter te komen wat er gebeurde na de val van de samenleving. Ontdek de geheimen van het beroemde Madison Square Garden, bevrijd Times Square van de misdadigers en doorzoek de metro van New York, als je durft.

Talloze activiteiten

The Division barst van de activiteiten, van het verhaal zelf tot de gevarieerde optionele missies en willekeurige ontmoetingen. Tijdens je reis krijg je te maken met vele gevaren. The Division is een onlinegame, dus elke week kun je nieuwe content en uitdagingen verwachten, zodat je altijd kunt doorspelen.

Een levende wereld

Maak kennis met een wereld waarin het tijdstip en het weer van invloed zijn op je game-ervaring. Benut de omgeving om een strategisch voordeel te behalen tijdens de strijd en verbeter je masker om alle besmette gebieden te kunnen betreden.

Nu verkrijgbaar KOOP NU

Rioters

Wees op je hoede voor de misdadigers die in groepen door de stad zwerven. Dit zijn criminelen van de ergste soort. Ze benutten de instorting van de samenleving om delen van de stad te veroveren, maar daar kun jij een stokje voor steken.

Cleaners

Neem het op tegen de Cleaners met hun gaspakken en vlammenwerpers. Ze willen New York ontsmetten door alles en iedereen in brand te steken. Meestal gaat het om voormalige brandweerlui die doordraaiden toen het virus uitbrak en nu overtuigd zijn van hun nieuwe doel: het schoonmaken van de wereld.

Rikers

Ga de confrontatie aan met de Rikers, een bende die bestaat uit gedetineerden die zijn ontsnapt uit de gevangenis op Riker’s Island en nu probeert de macht te veroveren. Al deze criminelen hebben een gewelddadig verleden en vormen nu de meest gevreesde factie in The Division.

Last Man Battalion

Het Last Man Battalion is een team van voormalige soldaten van een onafhankelijk militair bedrijf in Manhattan die de vrede moesten bewaren. Toen de crisis erger werd, werd het LMB achter gelaten door hun werkgevers. Boos en verlaten, werden ze nog dodelijker dan ze al waren. Ze maken gebruik van hun superieure wapens en training om New York in handen te nemen.

PAS OP VOOR DE DARK ZONE

Betreed het naadloos aangesloten multiplayergebied achter de muren van een quarantainezone met waardevolle spullen die achterbleven nadat het leger vertrok. Dit is het gevaarlijkste gebied van de game, vol angst, verraad en spanning.

Nu verkrijgbaar KOOP NU

Zone met multiplayer

In de Dark Zone krijg je te maken met angst en verraad. Hier is het elke agent voor zichzelf. Je moet niet alleen rekening houden met vijandelijke facties, maar ook met andere spelers: gedeserteerde agenten die je zonder blikken of blozen neerknallen.

Gedeserteerde agenten

Ongestraft andere agenten doden is er niet bij. Als je in de Dark Zone andere agenten aanvalt, wordt je gebrandmerkt als gedeserteerde agent. Je positie verschijnt dan op de kaart van alle agenten in het gebied en iedereen ziet je dan als doelwit. Denk goed na als je wilt overleven.

Evacueren

In de Dark Zone vind je de beste spullen in de game, maar alles is besmet met het virus. Om de spullen te gebruiken, moet je ze eerst laten evacueren per helikopter. Zodra je hebt geschoten met je signaalpistool, moet je 90 seconden lang zien te overleven tegen andere spelers die het op je buit en je leven hebben voorzien.

Legendarische buit

Vanuit de Dark Zone is het virus oorspronkelijk verspreid en het is dan ook het eerste gebied dat verlaten werd. Veel mensen, waaronder het leger, hebben waardevolle spullen achtergelaten. Het is er gevaarlijk, maar je vindt er de beste spullen. Het risico is groot, maar de opbrengst is groter.