tc_thedivision_logo.png

GRATIS UPDATE 1.2 Conflict

Onze tweede update, Conflict, bevat een nieuwe inval: Heldere hemel, waarin je het opneemt tegen de Rikers die Columbus Circle hebben veroverd. Daarnaast bevat Conflict nieuwe activiteiten, features en items.

Trailer bekijken Nu beschikbaar
Deze update wordt automatisch gedownload op je systeem

Dark Zone: evacuatiekapingen

De evacuaties worden nu nog spannender. Verstoor evacuaties door het touw door te snijden, zodat de buit op de grond valt. Maar wees voorzichtig, want als je een evacuatie kaapt, word je meteen gemarkeerd als Rogue.

Nieuwe inval: Heldere hemel

In Columbus Circle hebben Rikers een door het LMB achtergelaten luchtafweergeschut veroverd. Nu maken ze de dienst uit in het luchtruim boven Manhattan en ze stelen onze voorraaddroppings. Herover het gebied en stel de bevoorradingsroute veilig.

Ontgrendel de beste uitrustingsets en wapens

In Conflict kun je krachtige nieuwe uitrustingsets ontgrendelen en de nieuwste, beste wapens in de game. De vier verschillende uitrustingsets vullen je speelstijl perfect aan.

Nieuwe activiteiten en features

Versla belangrijke doelwitten via de moordlijst: Factieleiders nemen de stad over. Ontdek waar ze zich ophouden en schakel ze uit om grote beloningen te ontvangen. tc_thedivision_expansions_dlc_2_slide5_img1

Verzegelde droppings: In de Dark Zone kunnen vijanden met een naam nu verzegelde droppings achterlaten met een onbekende inhoud.