tc_thedivision_logo.png

UITBREIDING III DE GROTE CONFRONTATIE

In Uitbreiding III: De grote confrontatie beleef je een nieuw speltype voor maximaal 16 spelers. Verover en verdedig tactische locaties, samen met je teamgenoten. Update 1.6 bevat tevens onder andere de nieuwe inval Signaal gestolen!

Bekijk de trailer Nu verkrijgbaar

Nu verkrijgbaar op Xbox One, PS4 en PC

Speltype De grote confrontatie

Ontdek de Dark Zone op een nieuwe manier met een speltype waarin acht spelers tegen acht andere spelers knokken zonder de deserteur-functie.


Vecht om de controle te krijgen over tactische terminals op vier maps. Het eerste team dat genoeg informatie van de terminals heeft overgebracht om de gegevens te ontcijferen wint.

Nieuwe Inval: GESTOLEN SIGNAAL

Rikers houden burgers en JTF-officiers gegijzeld bij de tv-studio van Channel 93. Onbevestigde berichten suggereren dat ze macabere parodieën van de populairste shows nadoen met de gijzelaars als deelnemers.

 

Werk samen met drie andere agenten en vind de beste strategie om de vier vleugels veilig te stellen bij deze inval voor het te laat is!

DARK ZONE NOORDELIJKE UITBREIDING

De Dark Zone breidt uit naar het noorden, tot Central Park met DZ 7, 8 en 9, en 16 nieuwe oriëntatiepunten.

DARK ZONE-BESMETTINGSEVENTS

Het virus is heel sterk aanwezig in Dark Zone-metro's. De cleaners gaan elke locatie af en verbranden alles op hun pad, zelfs de burgers. Hou ze tegen!

DARK ZONE-RANGLIJSTEN

Alleen de beste agenten krijgen een beloning.

NIEUWE EXOTISCHE WAPENS EN UITRUSTINGSSET

Blijf je agent verbeteren en verfijn je speelstijl met 12 nieuwe exotische wapens en een nieuwe uitrustingsset: Slangenoog

NIEUWE LEGENDARISCH SPELTYPE

Invallen en uitdagingen zijn nu moeilijker dan ooit in The Division.