Share this news:

SotG_July20_Header

State of the Game: 20 juli 2017

20-07-2017 12:00

Agents, er is een nieuwe State of the Game binnengekomen:

Bij de vorige State of the Game vertelde Community Developer Yannick Banchereau over problemen met PTS-uitnodigingen voor consoles. Hoewel spelers voldeden aan de vereisten, zorgden onverwachte omstandigheden ervoor dat spelers op console toch niet mee konden doen met de openbare testservers.

Deze week werd Yannick vergezeld door Lead Designer Keith Evans van Red Storm Entertainment om de wijzigingen en updates van PTS3 te bespreken.

[05-12-2016] TodayDivider

De huidige pc-build van PTS3 zal naar verwachting op dinsdag 25 juli worden uitgebracht voor consoles. De PTS3-build voor consoles zal echter een extra functie bevatten: Grotere spreiding van kogels van SASG-shotgun. Spelers op consoles kunnen de huidige RPM-capaciteit verwachten, evenals wijzigingen in Geheime Aanvaller en wijzigingen in Geheime Lonestar, die ook aanwezig waren op pc.

We beseffen dat het uitnodigingsproces voor de testserver heel ingewikkeld was en we zullen het proces evalueren voor het testen van 1.8. Er zijn ook bepaalde criteria voor uitnodigingen waar spelers zich bewust van moeten zijn: spelers moeten minstens 18 jaar oud zijn en aangeven dat ze e-mails van Ubisoft willen ontvangen door de optie aan te vinken in hun account-instellingen. Spelers die dachten dat ze in aanmerking kwamen, konden niet worden uitgenodigd omdat die optie niet was aangevinkt. Als je denkt dat je voldoet aan deze aanvullende eisen en in aanmerking komt voor een uitnodiging, kun je contact opnemen van Ondersteuning.

We hebben veel feedback ontvangen over de testserver en we blijven luisteren. Vergeet niet dat wijzigingen aan de PTS worden doorgevoerd aan de hand van feedback van spelers. Laat die feedback dus komen, agents!

Aan de hand van deze feedback zullen er twee onderdelen worden verwijderd uit de reserves van wereldwijde evenementen en is er de mogelijkheid ontstaan op een bonusvoorwerp. Er is nu meer dan 50% kans (wat voorheen 30% was) om geheime uitrustingen te ontvangen, terwijl de exotische drops ongewijzigd blijven. De prijzen voor WE-reserves blijven op 1500, maar het aantal WE-tokens dat kan worden verdiend met end-game content zal worden verhoogd. Het team verhoogt ook het maximale aantal GE-tokens van 5500 naar 10.000 om de gameplaysessies te verlengen. Daarnaast krijgen spelers met een plek op het GE-klassement gegarandeerd geheime voorwerpen.

Vergeet niet dat deze wijzigingen niet worden geïntegreerd in PTS3 maar in Update 1.7.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

We houden de uitgifte van Geheime uitrusting in de gaten. PTS3 is naar verwachting de laatste testfase voor de live update wordt doorgevoerd, maar we wachten eerst PTS3 voor consoles af voor we besluiten over te gaan op een mogelijke PTS4. We willen dat de uiteindelijke build zo stabiel mogelijk is voor onze community en we waarderen de continue spelersfeedback tijdens deze fases.

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!