Share this news:

01-09-2017 [News] West_Side_Pier_Header

Inlichtingenrapport #15: De West Side verkennen

01-09-2017 12:00

Agenten!

Nu we lang en breed in jaar 2 van The Division zitten, is het tijd voor een extra uitdaging. Sinds de lancering kregen we het verzoek van de community om meer content en we hebben hard gewerkt om onze spelers nieuwe ervaringen te kunnen bieden. We breiden voor het eerst in The Division de PvE-open wereld uit in onze nieuwste mapuitbreiding West Side Piers, die voor iedereen met update 1.8 gratis beschikbaar is.

West Side Piers

West Side Piers bevindt zich ten noorden van Camp Hudson, op de westelijke grens van Manhattan. De mapuitbreiding is ongeveer zo groot als twee zones met een naam en geeft je toegang tot gebieden in New York die eerder onbereikbaar waren. West Side Piers (WSP) is groot genoeg om in tweeën te delen, noord en zuid. We geven je de mogelijkheid om aan het overvolle landschap te ontsnappen en de skyline van New York te zien samen met het iconische vliegdekschip, de Intrepid. We hopen dat je deze frisse wind net zo waardeert als wij.

West Side Pier

Met West Side Piers komt er ook een nieuw voorhoedehoofdkwartier. In update 1.8 is Kamp Clinton het nieuwe centrum van West Side Piers. Kamp Clinton bevat alles wat Division-agenten nodig hebben om zich voor te bereiden op de strijd. Je kunt er munitie aanvullen, locaties opnieuw kalibreren, wapen- en uitrustingsverkooppunten vinden en nog veel meer. Zonder al te veel prijs te geven, kunnen we wel zeggen dat Kamp Clinton in deze update de plek is om je te vestigen.

Verhaal

In WSP kunnen vijandelijke facties voor het eerst samenwerken. De geallieerde LMB, Rikers, Cleaners en relschoppers slaan om onbekende redenen de handen ineen voor een offensief. Als speler is het je taak om het gebied te heroveren en het mysterie te ontrafelen door middel van een reeks audiodagboeken. Je zal er tientallen vinden die bijdragen aan de overlevering van The Division.

Dynamisch terugkeersysteem

Een nieuwe dynamische AI-generator wordt in West Side Piers geïntegreerd voor een nieuwe ervaring van de PvE-content. Terwijl agenten door de zone reizen, keren vijandelijke facties onverwachts dicht bij spelers terug. Hierdoor belanden agenten direct in het gevecht en zullen geen twee sessies hetzelfde voelen.

Extra missies / Opdrachten

Dankzij deze nieuwe procedurele terugkeer voor vijanden, kunnen spelers nu aan twee soorten activiteiten deelnemen in West Side Piers. Als eerste activiteit hebben extra missies in West Side Piers een specifiek doel voor spelers om te voltooien in de zone. Met één actieve missie in het noorden en één in het zuiden, houden deze herspeelbare doelen de agenten bezig

De tweede optie, Opdrachten, zijn lichtere en passievere activiteiten vergeleken met de huidige dagelijkse gevechtsopdrachten. Deze uitdagingen zijn evenementen op tijd en moeten binnen een beperkte tijd worden voltooid. Hoewel er slechts één opdracht tegelijkertijd actief kan zijn, wordt de andere automatisch geactiveerd en op de scherminfo weergegeven nadat de tijd van het vorige evenement om is.

Conclusie

We hebben gehoor gegeven aan de vraag voor een grotere open wereld en we kunnen niet wachten tot spelers alles ontdekken wat op ze wacht in de uitbreiding West Side Piers. Er zullen nog meer artikelen volgen met de details over de spannende nieuwe content die je met update 1.8 kunt verwachten. Hou toekomstige updates en wat we nog meer in petto hebben in de gaten.

De ontwikkelaars van The Division