Share this news:

08-09-2017 [News] Skirmish_Header

Intelligence Annex #16: Introductie tot Confrontatie

08-09-2017 12:00

Agenten!

We weten dat PvP een groot deel uitmaakt van The Division, en het is tijd om dat onderdeel uit te breiden. Update 1.8 breidt PvP uit met Confrontatie, een 4v4 Team Deathmatch-speltype zonder inmenging van facties of doelen.

Team Deathmatch

Het speltype op zich is simpel: TDM waarbij het eerste team met een bepaald aantal kills de match wint. Met korte tijdslimieten behouden de matches een hoog tempo, en de normalisatie van De grote confrontatie PvP is van toepassing zodat Agenten op hetzelfde niveau blijven in Confrontatie. Hoewel alle uitrustingsstatistieken hier volledig gemaximaliseerd zijn, zullen Agenten moeten vertrouwen op het tunen van hun builds om de concurrentie te verslaan.

Spelers die mee willen doen aan het nieuwe PvP-speltype, kunnen Confrontatie vinden in de nieuw sociale ruimte Camp Clinton, of in de hub voor De grote confrontatie in de Terminal. Ook is het mogelijk om in de rij te staan voor Confrontatie vanuit de mega-map.

Maps

Confrontatie bevat drie PvP-maps in West Side Piers. We kunnen nog niet te veel prijsgeven, maar deze arena's bieden verschillende opties wat betreft gangpaden, dekking en de algemene flow. Hiermee wordt diversiteit aangemoedigd in de builds en speelstijlen die Agenten nodig hebben om samen te winnen. Ons doel was om een ervaring te bieden die spelers midden in de actie houdt, en we zijn ervan overtuigd dat spelers overal iets spannends tegen zullen komen.

Terugkeren

Confrontatie gebruikt een dynamische wave-spawner om teamgenoten samen naar de actie te drijven. Agenten die binnen een paar seconden van elkaar terugkeren, komen tegelijkertijd terug in de match om evenwichtige vuurgevechten te bevorderen. Voor Agenten die bang zijn voor spawn-campers: niet gevreesd. Confrontatie maakt ook gebruik van spawn-swapping op basis van afstand tot het vijandelijke team.

Conclusies

Confrontatie geeft spelers de mogelijkheid om het tegen elkaar op te nemen in arena's zonder dat AI hun gevechten verstoort. Spelers die op zoek zijn naar een gefocuste PvP-ervaring hoeven nu niet verder te zoeken. Vergeet niet dat Update 1.8 nog meer content bevat! Daar hebben we binnenkort meer informatie over.

/ The Division-ontwikkelaarsteam