Share this news:

15-09-2017 [News] Resistance Header

Inlichtingenrapport #17: Opstand

15-09-2017 12:00

Agenten!

West Side Piers is niet de laatste PvE-content die we toevoegen. Opstand is onze nieuwste activiteit met hordes vijanden voor 4 spelers en is na update 1.8 voor iedereen gratis te spelen.

Factie-eenheid

Bij Opstand hebben de vijandelijke facties de handen ineengeslagen tegen één gemeenschappelijke vijand: de agenten van de Division. In dit speltype hebben alle spelers een groot doelwit op hun rug. Relschoppers, Rikers, LMB en Cleaners gaan samen op jacht en ze zijn niet zuinig met hun kogels.

Tegen alle verwachtingen in

We wilden dat spelers zich echt bedreigd zouden voelen tijdens het spelen van PvE-content. In Opstand zijn agenten in de minderheid, zowel qua wapens als qua deelnemers. Er zal tijdens de activiteit een dynamische wave-spawner worden ingezet, vergelijkbaar met de wave-spawner in West Side Piers. Terwijl spelers de ruimtes van Opstand verkennen, zullen de vijandelijke facties op dynamische wijze rondom hun locaties verschijnen en de strijd aangaan.

De moeilijkheidsgraad is direct verbonden met het wave-aantal. Hoe dieper spelers tot Opstand doordringen, hoe uitdagender de waves worden. Spelers worden geconfronteerd met alle versies en belichamingen van vijandelijke facties, tot ze uiteindelijk terechtkomen in het speltype Eindeloos. Op dit punt in de activiteit neemt de moeilijkheid exponentieel toe.

Arena's

Opstand zal drie arena's bevatten. De eerste biedt scheepscontainers, schuiten en bouwmaterialen direct aan de spelers. In de tweede arena bevinden de spelers zich diep in de duistere riolering met een wirwar aan tunnels. De derde arena biedt razendsnelle gevechten aan boord van een kolossaal NYC-vliegdekschip. In elke arena zal er een unieke speelstijl aan bod komen zodat elke speler zijn of haar favoriet kan kiezen!

Agenten kunnen vanuit de mega-map razendsnel naar een van de drie arena's reizen als ze een van de locaties eerder hebben bezocht in West Side Piers.

Wildcards/Hoofddoelen

Je wordt niet alleen belaagd door talloze facties, maar we introduceren ook extra modificaties in Opstand om het spel spannend te houden. Aan de ene kant verschijnen hoofddoelen in willekeurige waves. Als je deze uitdagingen niet kunt voltooien, zal de missie mislukken. Aan de andere kant moeten de wildcarddoelen worden aangepast als je ze wilt toewijzen aan spelers in het speltype. Het doel is om spelers actief, alert en mobiel te houden.

SHD-tech

Terwijl je je een baan door Opstand vecht, zal je bekende versterkingen tegenkomen die je kunnen helpen. Spelers kunnen SHD-tech van verslagen vijanden gebruiken om geschut en pulsposten te bouwen/upgraden/repareren. Daarnaast voegen we ook geneeskrachtige posten toe. Wanneer spelers munitie, EHBO-kits en granaten nodig hebben, kunnen ze hun SHD-tech gebruiken voor een snelle bevoorrading.

Conclusies

Door de toevoeging van West Side Piers, Confrontatie en Opstand streeft Update 1.8 ernaar om meer door de community gedreven content te leveren. Update 1.8 heeft nog meer voor je in petto. We kijken reikhalzend uit naar de toekomst. Binnenkort meer nieuws, agenten!

/ Het ontwikkelteam van The Division