Share this news:

14-09-2017 [News] SotG_September_14_Header

State of the Game: 14 september 2017

14-09-2017 12:00

Agents, we hebben een nieuw State of the Game-bericht:

Tijdens de vorige State of the Game had Community Developer Petter Mårtensson een ontmoeting met Creative Director Terry Spier en Lead Designer Keith Evans van Red Storm Entertainment. Zij gaven een voorproefje van Skirmish, het nieuwe PVP-speltype voor 4 spelers, in Update 1.8.

Deze week toont Community Developer Hamish Bode ons samen met Terry en Keith exclusieve beelden van het nieuwe PvE-hordespeltype Resistance en de nieuwe Rogue 2.0 mechanics, bedoeld om de look and feel van Dark Zone eens flinke onder handen te nemen.

Als je de stream hebt gemist, bekijk dan de VoD hieronder. Als je toevallig onderweg bent, is er ook een Podcast-samenvatting!

[05-12-2016] TodayDivider

Het wekelijkse onderhoud heeft vanochtend plaatsgevonden, er waren geen problemen.

Resistance is een nieuwe op golven gebaseerde PvE-hordespeltype voor Update 1.8. Resistance is zelfs voor de allerbeste teams een uitdaging omdat vijanden na elke afgeweerde golf sterker en gevaarlijker worden. Bekijk de VoD van de stream van vandaag voor een diepte-interview met Terry en Keith over de rauwe details van het speltype.

Rogue 2.0 wil de gameplay van Dark Zone verder verfijnen, zonder afbreuk te doen aan de kenmerkende bloedlinke, superspannende omgeving. Je kunt nu onder andere kiezen of je wel of niet als rogue verder wilt spelen om te voorkomen dat je per ongeluk de rogue-status krijgt. Dit werkt ook in groepen. Als een groep waarvan je deel uitmaakt rogue wordt, kun je besluiten de groep te verlaten of om mee te blijven doen.

Op 14 september 19:00 uur begint het gratis weekend op pc. Het gratis weekend wordt tot 17 september 22:00 uur gehouden op Uplay en Steam. Meer informatie over het gratis weekend vind je hier.

Eerder deze week hebben we weer enkele spelers gebanned die misbruik maakte van de zogenaamde RPM Glitch. Het gebruik van deze glitch kan tot een ban leiden. Mocht het nodig zijn, worden er meer ban-sessies georganiseerd. Bij meerdere overtredingen kan het tot een permanente ban van het spelersaccount komen.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Op dinsdag 19 september wordt Update 1.7.1 uitgerold op alle platforms. Deze update bevat fixes voor de zogenaamde RPM glitch, een bug met een vastlopend sluitschuttersgeweer en een aantal fixes om synchronisatieproblemen op te lossen en de algemene speelkwaliteit te verbeteren. Dit is onderdeel van onze permanente inspanning om latency en synchronisatieproblemen die onze spelers ondervinden te minimaliseren.

Het is de bedoeling om de 1.8 PTS op 26 september op alle platforms te starten. Voor consoles is het nog niet bekend wat de exacte criteria zijn en hoe het uitnodigingsproces verloopt, maar als je toegang had tot de 1.7 PTS, heb je automatisch ook toegang tot de 1.8 PTS. We sturen ook extra uitnodigingen via e-mail. Om deze berichten te kunnen ontvangen, moet je hebben aangegeven dat je berichten van Ubisoft wilt ontvangen. Dus vergeet niet dat vakje aan te vinken als wilt deelnemen!

Het volgende wereldwijde evenement, 'Assault', begint op 3 oktober. Het thema van het evenement is nabijheid tot de vijand. Vijanden brengen minder schade toe naarmate je dichter bij ze in de buurt bent en brengen extra schade toe als de afstand groter is. Zorg dus dat je ze op de lip zit! Assault bevat de Classified versies van de uitrustingssets Striker’s Battlegear, Sentry’s Call en Reclaimer. Na afloop van het evenement zijn deze Classified sets beschikbaar in de algemene buitpoel van de game.

  

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de Reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division