Share this news:

22-09-2017 [News] 1

Update 1.8: Samenvatting van de inlichtingen

22-09-2017 12:00

Agents!

Update 1.8 nadert en we hebben al veel nieuwe functies en speltypen met jullie gedeeld die jullie binnenkort in The Division kunnen verwachten. Als jullie al het mooie nieuws hebben gemist, lees dan onze samenvatting van alle informatie.

West Side Piers

West Side Piers is een nieuwe PvE-mapuitbreiding aan de westkant van Manhattan. Hier beleven agents nieuwe verhalende elementen die in 1.8 zullen worden toegevoegd, waaronder vijandelijke facties die voor het eerst samenwerken. Terwijl agents de noordelijke en zuidelijke delen van de WSP verkennen, zal een dynamisch terugkeersysteem diverse combinaties van vijanden direct op de agents afsturen. In extra missies krijgen agents nieuwe doelen die ze in de zone moeten voltooien, terwijl opdrachten voor uitdagingen zorgen die binnen een bepaalde tijd moeten worden voltooid. Als je je voorraden moet aanvullen/wapens moet kalibreren/aankopen moet doen bij verkooppunten, kun je in Kamp Clinton terecht. Kamp Clinton is de nieuwe sociale hub in West Side Piers.

West_Side_Pier_Header


Klik op de afbeelding hierboven voor meer info over West Side Piers!

Confrontatie

Team Deathmatch is nu beschikbaar in The Division in de vorm van een competitief 4v4-speltype zonder dat er een vijandelijke factie aanwezig is. Tijdens deze eerste-tot-twintig-kills-wedstrijden krijgen spelers toegang tot drie arena's waarin er meer wordt geschoten en er minder wordt gerend. Om agents op hetzelfde niveau te houden, zal de normalisatie van De Grote Confrontatie en matchmaking op basis van vaardigheden worden toegepast in Confrontatie. De ranglijst van De Grote Confrontatie wordt nu gecombineerd met de ranglijst van Confrontatie voor één volledige PvP-ranglijst met een verhoogde limiet van 99.

Skirmish_Header


Klik op de afbeelding hierboven voor meer info over Confrontatie!

Opstand

Opstand zal na update 1.8 nieuwe end-game PvE-content bevatten. Tijdens deze activiteit zal er een wave-spawner worden gebruikt, vergelijkbaar met die in West Side Piers. Wanneer agents dieper doordringen tot Opstand, zullen bondgenoten van vijandelijke facties op dynamische wijze terugkeren en in golven aanvallen. Hoofddoelen zijn dringende uitdagingen die invloed hebben op het succes van elke run in Opstand. Agents moeten deze hoofddoelen voorrang geven, want als ze deze uitdagingen niet voltooien, ligt het hele team eruit. Wildcards zorgen ervoor dat agents actief blijven terwijl modificaties ervoor zorgen dat golven anders worden gespeeld.

Resistance Header


Klik op de afbeelding hierboven voor meer info over Opstand!

Rogue 2.0

Update 1.8 verfijnt de mechaniek van de Dark Zone maar behoudt zijn beruchte stelling hoog risico/hoge beloning. Deserteren is een vrijwillige actie en voorkomt dat je per ongeluk de deserteur-status krijgt. Als een teamlid deserteert, moeten alle spelers van het team dit accepteren of afwijzen.

Klopjachten bevatten nu een doel dat alle spelers in de DZ kunnen zien. Deze wijziging is bedoeld om voor meer actie te zorgen tijdens klopjachten en om de beloningen bevredigender te maken. Zowel deserteurs als niet-deserteurs aan elke kant van de klopjacht kunnen beloningen ontvangen.

Optimalisatie van uitrusting

Vanaf update 1.8 hebben spelers extra hulpmiddelen tot hun beschikking om de beste build te maken. Door D-Tech te gebruiken uit de DZ en van vijanden in West Side Piers kunnen spelers de statistieken van alle beschikbare uitrustingen optimaliseren. Hoewel het nieuwe wereldniveau 5 voorwerpniveau 256-286 heeft, kunnen spelers met een geoptimaliseerde set geheime uitrusting de grens van 286 overschrijden.

Daarnaast zal elke uitrusting in The Division een gecombineerde uitrustingsscore krijgen. Deze score bestaat uit elke statistiek die samen een numerieke indicatie vormen van de kracht van de uitrusting. Hopelijk zal deze visuele hulpgids zowel onze nieuwe als onze doorgewinterde spelers helpen tijdens het tunen van builds.

Openbare testserver

Spelers kunnen een PTS (openbare testserver) verwachten voor 1.8. Meer informatie over de vereisten voor de uitnodigingen voor consoles volgt binnenkort. Ook nu zal de PTS voor pc beschikbaar zijn voor alle spelers. Meld je via je de account-instellingen aan voor e-mails van Ubisoft zodat je uitnodigingen kunt ontvangen. We moedigen alle spelers aan om zoveel mogelijk van de hierboven beschreven nieuwe functies te testen zodat 1.8 een goede toevoeging wordt aan The Division!

/Het ontwikkelteam van The Division