Share this news:

31-10-2017 [News] AH_Header_October

Agent Highlights: Oktober 2017

31-10-2017 12:00

Hallo agenten!

Jullie maken het ons bepaald niet makkelijk. In meer dan welke maand dan ook, hebben we moeten peinzen over welke creaties we gingen meenemen. We moesten heel moeilijke beslissingen nemen. Dat zegt iets over het hoge niveau van de content die door de community van The Division wordt gemaakt. Maar eerlijk gezegd is dat een luxeprobleem.

We zijn bijna klaar met de openbare test van Update 1.8, die bijna klaar is om te worden gelanceerd. In de tussentijd hebben jullie hard gewerkt, zoals altijd. In dit artikel willen we het allerbeste werk laten zien dat afgelopen maand uit de community voortkwam.

We belonen de uitgelichte agenten met 1000 Phoenix-credits in-game als blijk van waardering.

Dat waren de formaliteiten, op naar het leuke werk!

AH_cosplay_divider

Deze maand kregen we niet één, niet twee, maar DRIE beelden getweet uit hartje New York City. We willen ze allemaal noemen - gelijkgestemde geesten denken écht hetzelfde.

De eerste agent die contact opnam, was Luis Correia uit São Paulo, Brazilië. Het leek Luis leuk om langs het Hoofdkwartier te gaan, toen hij in New York was.

AH_IMG_1

Luis had natuurlijk geen dienst toen hij in New York was, maar we vinden het leuk dat er toch een toefje oranje in zijn outfit zit.

Vlak daarna kregen we dit van Rob (@BEEBSTEEN):

AH_IMG_2

Rob ging goedgekleed naar het Hoofdwartier, in de volledige Division-uitrusting waarmee een plekje verdiende in de Community Favourites Poll van vorige maand. Met deze foto ging hij nog een stapje verder, en we vinden het geweldig!

Luis en Rob liepen elkaar op drie dagen na mis.

Tot slot kregen we dit ongelofelijke uitzicht van Damian (Damo_kb8) met het onderschrift 'Laten we New York terugkrijgen'.

AH_IMG_3

Damian, zo te zien is New York al van jou.

We vinden het fantastisch om beelden rechtstreeks uit de Big Apple te krijgen. Als je er ooit bent, aarzel niet om het ons te laten weten!

AH_fancreation_divider

Voor de Fan Creatie van deze maand willen we aandacht vragen voor een serie die al een tijdje loopt. Het wordt tijd om de #DivisionShots in het zonnetje te zetten, gemaakt door de enorm toegewijde Baundiesel.

Agent Baundiesel heeft trouw zijn mooiste in-game screenshots verzameld onder deze hashtag, en de resultaten zijn echt verbluffend. We zouden echt een heel artikel aan zijn beelden kunnen wijden, maar hier is in elk geval een voorproefje:

AH_IMG_4

Bekijk meer van Baundiesels Division-beelden op flickr. Uitstekend werk, agent!

AH_fanart_divider

Van deze fan art sloegen we steil achterover, met dank aan Mohammad Qureshi uit Toronto, Canada.

AH_IMG_5

We hebben geen woorden om te beschrijven hoe briljant dit is. Maar is dat nodig? Het beeld spreekt voor zich.

We hebben deze foto uit Mohammads Artstation portfolio, maar hij is ook te vinden op Instagram. Zijn werk bevat onder meer geweldige kunst, geïnspireerd door een heleboel andere games dan alleen The Division.

AH_TF_divider

Begin deze maand vroeg @WildMax10 ons:

AH_Tweet_1

Tuurlijk Max, dat kan! En hier is hij dan, een van de meest unieke creaties die we hebben gezien sinds het begin van the Division. @JTF_Tweets is een Twitter account voor JTF Officer Morgan, een karakter dat @WildMax10 sinds mei dit jaar aan het ontwikkelen is. Hij doet dit met een serie tweets die Morgans leven volgen in New York na de uitbraak. Er staan enorm veel screenshots en verhalen op Morgans account, maar we moesten lachen toen we een van zijn meest recente tweets zagen:

AH_Tweet_2

Ga zo door Max! Dit is een van onze favoriete TCTD-creaties!

We eindigen het artikel van deze maand met een update over #AgentActivated. Maker @Agent_Mab heeft bijna alle bijdragen die ze kon vinden verzameld, en in een mooie Twitter Moments-presentatie gezet. Je kunt die compilatie hier vinden.

Het spreekt voor zich dat we alle ontwikkelingen op #AgentActivated blijven volgen, het is al een rijke bron aan TCTD fan content gebleken.

Vertel eens, Agents: wat kunnen jullie nog meer? Meer cosplay, meer kunst, meer screenshots? Jullie hebben ons al vaker verrast met fascinerende nieuwe ideeën, maar we zijn benieuwd of jullie nog meer unieke creaties uit jullie mouw kunnen schudden. We kunnen bijna niet wachten!

ATTENTIE: Agenten, volg @TheDivisionGame op Twitter zodat we jullie kunnen benaderen voor de beloningen.

Namens ons allemaal: bedankt!

Tot de volgende keer,

Het Division-communityteam