Share this news:

30-11-2017 [News] SotG_November_30_Header_NCSA

State of the Game: 30 november 2017

30-11-2017 12:00

Agenten, er is een nieuw State of the Game-bericht:

Tijdens de vorigeState of the Game kondigden Community Developers Petter Mårtensson en Yannick Banchereau een releaseplanning voor Update 1.8 aan en bespraken ze de toekomst van het State of the Game-onderdeel.

Yannick is terug deze week om te bevestigen dat Update 1.8 volgende week wordt uitgebracht. Creative Director Terry Spier en Lead Designer Keith Evans van Red Storm Entertainment kwamen langs om te praten over de beslissingen voor het design van Deserteur 2.0 en over Update 1.8 als geheel.

Als je de stream hebt gemist, bekijk dan de VoD hieronder. Als je onderweg bent, kun je ook gebruik maken van onze Podcast Recap.

[05-12-2016] TodayDivider

Vorige week was er geen State of the Game, maar deze week zijn we er weer met nieuws voor iedereen. Om te beginnen: Update 1.8 komt volgende week uit. De officiële releasedatum wordt op maandag 4 december aangekondigd. Er komt ook een 24-uursstream om de lancering van onze grootste gratis update tot op heden te vieren en we hopen dat iedereen aan dit evenement meedoet. Het wereldwijde Aanval-evenement komt volgende week, dus zet dat maar in je agenda, agenten!

Dat gezegd hebbende, willen we onze communityleden nadrukkelijk bedanken. We hebben gezien dat er veel nieuwe spelers zijn en Update 1.8 zou er nooit zijn geweest zonder iedereen, zowel de oude als nieuwe spelers.

Voor onze nieuwe spelers: hier is in het kort wat je in 1.8 kunt verwachten:

  • Opstand — een nieuwe PVE-hordespeltype waarin agenten SHD-technologie gebruiken om versterkingen te bouwen tegen samenwerkende vijandelijke facties.
  • Conflict - een nieuw 4v4 PVP-speltype waarin de nadruk ligt op gevechten in de kleine ruimte en vuurwapens.
  • Vernieuwde Ondergrondse — dezelfde o zo beminde en bekende Ondergrondse-agenten, maar met nieuwe handicaps, checkpoints, kansen op geheime uitrusting en jagers.
  • Deserteur 2.0 — je kunt nu vrijwillig deserteur worden in PVP. We hopen de gameplay in de Dark Zone hiermee beter uit te balanceren.
  • Optimalisatie van uitrusting - een nieuw systeem waarmee spelers door D-Tech uit te geven de statistieken van wapens/uitrusting tot het maximum kunnen verhogen.
  • West Side Pier — een kaartuitbreiding voor het linkergedeelte van Manhattan.
  • Nieuwe exotische wapens - het nieuwe ‘Big Alejandro’ exotische LMG, het nieuwe ‘Duivel’ en‘Hiel’ exotische MMR-koppel, en natuurlijk het nieuwe ‘House’-machinepistool.

We erkennen dat de gemoederen rond de Dark Zone hoog zijn opgelopen, maar willen iedereen er nog eens aan herinneren dat The Division een live-game is. Bij de ontwikkeling van de game streven we daarom altijd naar een bepaald totaalevenwicht. We wilden een zone maken die een 50/50-splitsing zou worden van PVE- en PVP-activiteit. Als we naar deserteurs kijken in de DZ in 1.7, zien we dat het evenwicht volkomen zoek is. 75% van de gedode spelers komt voort uit PVP en dat is iets wat we wilden veranderen. We hebben uiteraard altijd te maken met de uitdaging dat feedback uit de community niet overeenkomt met de analyses die we zelf uitvoeren, maar we wilden onze spelers op het hart drukken dat we vertrouwen hebben in de wijzigingen in 1.8.

We willen iedereen eraan herinneren dat de motivatie van spelers op de PTS anders is dan die in de live-game. Op de PTS worden agenten aangemoedigd om builds te bespreken en om met de nieuwe systemen te spelen. Op de live-servers zijn spelers meer verspreid, bezig met hun farming-routes. Als live-game kan het systeem verder evolueren, zelfs als Deserteur 2.0 niet de beoogde werking heeft.

We willen je er ook nog even aan herinneren dat er met Update 1.8 iets gaat veranderen in de manier van bewegen. De draaisnelheid is dan wel niet hetzelfde als die vóór 1.7.1, maar is wel verbeterd op de PTS om meer controle te hebben over individuele personages.

We hebben de roep om meer geheime drops gehoord en kunnen bevestigen dat de frequentie omhoog gaat zodra alle sets aan de algemene buitvoorraad zijn toegevoegd. Ter herinnering: alle bazen met een naam in alle gebieden van de game: de Ondergrondse, de Dark Zone, Opstand, etc. hebben een kans om geheime buit te laten vallen. We hebben daarnaast in Opstand kisten geïmplementeerd waarin geheime uitrusting kan zitten. Deze kisten kun je openen met SHD-technologie. Daarnaast krijg je met tussenpozen geheime reserves als beloning als je PVP-niveau stijgt in De grote confrontatie/Conflict.

Wat exotische wapens betreft, willen we in 1.8 de bruikbaarheid in alle facetten van het spel verbeteren. Deze wapens doen om die reden flink meer schade, met uitzondering van de Pakhan. Elk wapen doet nu een naar verhouding consistente hoeveelheid extra schade, alleen de Pakhan werd daar echter net iets te krachtig door. Om die reden hebben de schade die dit wapen doet teruggebracht. We zijn benieuwd hoe de spelers deze wijzigingen ervaren.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Update 1.8 wordt definitief volgende week uitgebracht. Het patchoverzicht en de officiële releasedatum worden op maandag 4 december bekend gemaakt. Vergeet niet dat volgende week het wereldwijde Aanval-evenement plaatsvindt met de Geheime nomade, D3-FNC, Roofdier en Banshee.

De patch voor Xbox One X komt eraan, maar niet tegelijk met de lancering van Update 1.8. Zodra we meer informatie over deze patch hebben, wordt de community ingelicht.

Ten slotte: volgende week is er weer een State of the Game! We willen dan de lanceringsweek van 1.8 bespreken en de feedback/suggesties van spelers horen.

  

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de Reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division