Share this news:

14-12-2017 [News] SotG_December_14_Header

State of the Game: 14 december 2017

14-12-2017 12:00

Agenten, er is een nieuw State of the Game-bericht:

Tijdens de vorige State of the Game spraken Community Developer Peter en Mårtensson and Yannick Banchereau over de voortgang van 1.8 en het aankomende wereldwijde evenment, Strike.

Petter praat deze week weer met Community Developer Yannik Banchereau over het lopende wereldwijde evenement Strike, geven een kort overzicht van een aantal problemen die momenteel in de game zitten en de terugkeer van Statistieken met Yannick!

Als je de stream hebt gemist, bekijk dan de VoD hieronder. Als je onderweg bent, kun je ook gebruik maken van onze Podcast Recap.

[05-12-2016] TodayDivider

We begonnen de stream van vandaag met een speciale boodschap aan Agent Mabeobja die momenteel te maken heeft met gezondheidsproblemen. We wensen je beterschap en veel sterkte toe! Blijf geweldig, agent!

Vanochtend is onderhoud verricht waarbij de standaard taken zijn uitgevoerd, evenals een oplossing voor een probleem waarbij spelers reserves van Wereldniveau 5 konden bemachtingen tijdens het spelen van het speltype Opstand in Wereldniveau 1.

Het nieuwe wereldwijde evenement Strike is vorige week begonnen op dinsdag 12 december. De gameplay is opgeleukt met drie unieke wereldwijde evenement-modificaties die voor lekker veel explosies zorgen!

Strike-modificaties:

  • Strike - Altijd actief. Vijanden exploderen wanneer ze sterven.
  • Preventieve aanval - Aanvalsgedrag plus ontvangen schade activeert een kleine explosie bij agenten.
  • Tactische aanval - Zoals bij Preventieve aanval, maar vijanden worden ook nog eens gemarkeerd bij Aanval-explosies. Als ze worden gedood, beschadigen ze alle vijanden. Alle explosieschade die bondgenoten elkaar toebrengen is verhoogd.

Strike introduceert vier nieuwe geheime uitrustingsets in de game. Je kunt nu de geheime versies krijgen van de Pad van de nomade-, Roofdierenblik-, Banshee- en D3-FNC-uitrustingsets door mee te doen aan de wereldwijde evenementen en strikereserves te kopen bij de wereldwijde-evenementverkoper.

Na de release van het wereldwijde evenement kregen we te maken met instabiele servers vanwege de zware last op de servers. We zijn de hele week bezig geweest met het verbeteren van de serverstabiliteit voor onze spelers.

Tot slot gaf Petter een kort overzicht van een aantal problemen die gemeld zijn door de community sinds de release van Update 1.8, en wat hun huidige status is. We waarderen de bugmeldingen die we sinds de release hebben ontvangen, en we doen ons best om deze problemen te verhelpen in een toekomstige client-patch.

Als je een probleem tegenkomt tijdens het spelen, post dan een bugmelding op het forum voor technische ondersteuning.

Statistieken met Yannick

Vandaag zien we de terugkeer van Statistieken met Yannick, met een aantal gave statistieken van Update 1.8 en het lopende wereldwijde evenement. Als voorproefje zie je hier het aantal spelers dat tot nu toe ondergronds is afgemaakt door Jagers.

14-12-2017 [News] Stats with Yannick - Underground

Voor een volledig overzicht van de statistieken kun je de VoD bekijken of de Podcast Recap beluisteren. Kun jij raden hoeveel D-tech er is uitgegeven bij de Optimalisatiewerkbank?

[05-12-2016] LookingForwardDivider

We hebben het lopende wereldwijde evenement 'Strike' met 48 uur verlengd. Het evenement loopt nu tot 20 december 13:00 uur, zodat je nog meer tijd hebt om Strike te spelen en misschien die laatste uitrusting te verdienen die je zo graag wilt.

We brengen je zo snel mogelijk nieuws over een potentiële State of the Game voor volgende week. Nogmaals bedankt, agenten!

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de Reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division