Share this news:

21-12-2017 [News] SotG_December_21_Header

State of the Game: 21 december 2017

21-12-2017 12:00

Agenten, er is een nieuw State of the Game-bericht:

Tijdens de vorige State of the Game bevestigden communityontwikkelaars Yannick Banchereau en Petter Mårtensson dat het wereldwijde event Strike zou worden verlengd. Ook gaven ze een kort overzicht van de huidige problemen in 1.8. Statistieken met Yannick is ook weer terug!

Deze week is Yannick terug met communityontwikkelaar Hamish Bode om te praten over het derde wereldwijde event en de statistieken van Strike!

Als je de stream hebt gemist, bekijk dan de VoD hieronder. Als je onderweg bent, kun je ook gebruikmaken van onze Podcast Recap.

[05-12-2016] TodayDivider

We hebben ons wekelijkse onderhoud uitgesteld tot morgen, 22 december. Onder andere de volgende problemen met de geheime missie zijn opgelost:

  • Probleem opgelost waarbij je soms geen interactie kon aangaan met een NPC, waardoor je de missie niet kon uitspelen.
  • Probleem opgelost waarbij alleen de groepsleider een wapenvoorraad kreeg na een met een groep voltooide missie.

We introduceren een nieuwe, tijdelijke versleutelde reserve, met kerstachtige voorwerpen. Deze reserve is beschikbaar van 22 december tot 11 januari en iedereen die tijdens het event inlogt, ontvangt gratis vijf codes.

Wat betreft de balans van de uitrustingsets: we wachten de metaresultaten nog even af. Update 1.8 is nog steeds nieuw, net als de geheime Roofdierenblik en Nomade. We moedigen iedereen aan om deze sets op de live servers te testen en ervaren. Vergeet niet dat er nog vier geheime sets worden vrijgegeven tijdens het volgende wereldwijde event. We zijn ervan overtuigd dat deze sets een plaatsje in de game zullen veroveren en de gameplay in een bepaalde mate zullen beïnvloeden.

Statistieken met Yannick

Statistieken met Yannick is deze week terug! Hier ontdek je hoeveel superieure reserves tijdens het wereldwijde event Strike zijn geopend.

21-12-2017 [News] Stats with Yannick - Superior Strike Caches 

Het volledige segment kun je terugzien via de VoD hierboven. Je kunt ook luisteren naar de Podcast Recap. Kun jij raden hoeveel spelers dit keer alle eervolle vermeldingen van het wereldwijde event hebben voltooid?

We willen de community van Elites Gaming bedanken voor hun kerstkaart aan iedereen die aan The Division werkt. We waarderen het en wensen jullie ook een fijne kerst!

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Vanaf 26 december tot 28 december 01.00 uur organiseren we een event met dubbele Veldbekwaamheid-reserves. Log tijdens onderbreking in om extra buit te krijgen!

Het is de bedoeling dat er eind januari een nieuw wereldwijd event plaatsvindt. Binnenkort krijg je meer informatie te horen over Hinderlaag.

Helaas hebben we nog geen datum vastgesteld voor de Xbox One X-patch. We weten dat velen van jullie zitten te wachten op de verbeteringen, maar we kunnen nog geen details prijsgeven.

Tot slot wijzen we er nog even op dat er volgende week geen State of the Game is, want dan viert de studio vakantie. Geniet van de vakantie volgende week en tot ziens in het volgende jaar van The Division!

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division