Share this news:

AH_December_Header

Agent Highlights: December 2017

05-01-2018 11:48

Hallo, agenten!

Om te beginnen willen we jullie graag een gelukkig nieuwjaar wensen van iedereen in het communityteam van The Division! We hopen dat jullie een mooi begin van 2018 hebben gehad, waar jullie ook zijn.

Maar we kunnen 2017 nog niet helemaal achter ons laten. We moeten eerst nog een maand vol Agent Highlights met jullie delen! Aangezien update 1.8 live is gegaan tijdens de feestdagen, was de community heel actief in december. Hier vind je een paar van de beste creaties die ons zijn opgevallen.

De agents in het artikel van deze maand krijgen 1000 Phoenix-credits van ons. Zie het als een verlaat kerstcadeautje!

Goed, aan de slag!

AH_cosplay_divider

Een groep communityleden zijn met iets heel groots bezig en ze hebben maar weinig verklapt sinds ze zijn begonnen. Wat weten we wel? Nou, het heet #MissingAgents en ze hebben de afgelopen weken veel teasers vrijgegeven. Videobeelden, telefoonopnames, posters, allerlei documenten over agents die lijken te zijn verdwenen. 6Golf3Bravo viel ons op met deze #MissingAgents-trailer:

AH_1


 

Geweldig gedaan! We kunnen niet wachten op meer info over #MissingAgents.

Dankzij Roman en Anya in Rusland kunnen we genieten van deze geweldige cosplay:

AH_2

Ondanks de omstandigheden zijn ze echt in de feeststemming. Daar kunnen wij allemaal een voorbeeld aan nemen. Maar wees voorzichtig als je dat cadeau open gaat maken. Het ziet er breekbaar uit...

AH_fanart_divider

Er waren nogal wat Division-kerstkaarten op Twitter, maar deze van TSwandol was onze favoriet.

AH_3

Laten we eerlijk zijn, niets is vrolijker dan tot de tanden bewapende Division-agenten met kerstmutsen. TSwandol weet ook wat extra licht te vinden tijdens de duistere decemberdagen. Vooral de groene tinten die hij heeft toegevoegd vinden we erg gaaf.

AH_fancreation_divider

Baundiesel komt regelmatig voorbij tijdens onze Agent Highlights, maar gezien de hoeveelheid en kwaliteit van zijn creaties kunnen we hem niet links laten liggen.

AH_4

In december publiceerde hij alweer de 40e aflevering van zijn #DivisionShots-serie van ingamebeelden, die nu uit meer dan 300 afbeeldingen bestaat. Wie weet zit er nog meer aan te komen, maar we willen je graag bedanken voor alle moeite die je tot nu toe in dit project hebt gestoken!

AH_TF_divider

We blijven nog even bij het thema van deze maand en eindigen in de feeststemming dankzij Wild Max, een veteraan van de Agent Highlights. Dit is 'Happy Holidays from The Collapse'

Voor zijn kerstgroet besloot Max een filmpje te maken in de stijl van deze tijd van het jaar. Het begint nogal somber, maar dat is best logisch als je bedenkt hoe het er in New York voorstaat, toch? Maar dan bedenk je je weer dat het kerst is, met al het dansen, de felle lichtjes en de vrolijke muziek die daarbij horen.

Altijd fijn om hoop te krijgen in donkere tijden. Goed werk, Max!

En dat was het voor 2017. De afgelopen twaalf maanden stonden we versteld van de grote hoeveelheid fantastische creaties van de community. We zagen ze in alle vormen, van over de hele wereld. Maar in werkelijkheid komen ze allemaal uit dezelfde plek: het hart van deze geweldige community.

2018 mag dan een nieuw jaar zijn, we hopen dezelfde hoeveelheid verbeeldingskracht en toewijding van jullie te zien. Jullie maken deze community zo geweldig!

Om kans te maken op een feature in het artikel van januari, tweet je je creatie met de hashtag #AgentHighlights.

ATTENTIE: agenten, volg @TheDivisionGame op Twitter zodat we jullie kunnen benaderen voor de beloningen.

Bedankt, namens ons allemaal!

Tot de volgende keer,

Het communityteam van The Division