Share this news:

2016-10-25 [News] The Division Update 1

The Division Update 1.4 – What’s new?

25-10-2016 05:00

Hallo, agenten.

We hebben aandachtig geluisterd naar de community van The Division en we hebben besloten om aan een gratis update te werken die de kwaliteit van de game en belangrijke gameplayfuncties verbetert.Update 1.4 is nu live op alle platforms. Hieronder vind je een overzicht van de spannendste veranderingen die je kunt verwachten.

Als je de volledige patchberichten van update 1.4 wilt lezen, ga dan naar dit andere nieuwsbericht

Niveau-opschaling

Niveau-opschaling is een van de meest besproken onderwerpen in onze community en een van de belangrijkste balansproblemen die we moesten oplossen. We hebben besloten om vier wereldniveaus toe te voegen aan de game, naast de bestaande missieniveaus. 

Je kunt kiezen tussen wereldniveaus op basis van je uitrustingsscore. Dit heeft invloed op het niveau van alle vijanden in je wereld:

 • Niveau 1: NPC's van niveau 30

 • Niveau 2: NPC's van niveau 31

 • Niveau 3: NPC's van niveau 32

 • Niveau 4: NPC's van niveau 33

2016-10-25 [News] The Division Update 1.4 – What’s new? World Tier Selection Gif

Kom meer te weten over wereldniveaus in dit artikel

Een ander belangrijk onderwerp betreffende het niveau is de tijd om NPC's te doden. Om je het gevoel te geven dat je krachtig bent als je de game hebt uitgespeeld, hebben we ervoor gezorgd dat je vijanden sneller kunt doden en dat ze minder schade aanrichten. Dit blaast het shooter-aspect van de game nieuw leven in en maakt de game leuker voor alle spelers.

2016-10-25 [News] The Division Update 1.4 – What’s new? Time-to-kill Gif 1

Wijzigingen uitrustingsscore

Naast de nieuwe niveau-opschaling hebben we ook de werking van de uitrustingsscores versimpeld. We introduceren mijlpalen voor je uitrustingsscore als je volledig uitgedost bent in 163-, 182-, 204- of 229-uitrustingen. We hebben de itemscores van de uitrustingssets overeen laten komen met de luxe sets. 229 is nu de hoogste uitrustingsscore die je kunt behalen.

Uiteraard gaat je huidige uitrusting niet verloren. Het wordt simpelweg in schaal gebracht met het volgende patroon:

 • 191-uitrusting krijgt een uitrustingsscore van 163

 • 214 wordt 182

 • 240 wordt 204

 • 268 wordt 229

Om je voortgang meer lineair te maken, blijft de uitrusting die je vindt in een wereldniveau altijd relevant voor je uitrustingsscore dankzij de volgende regel:

 • Niveau 1: beloningen uitrustingsscore 163

 • Niveau 2: beloningen uitrustingsscore 182

 • Niveau 3: beloningen uitrustingsscore 204

 • Niveau 4: beloningen uitrustingsscore 229

Nieuwe balans uitrustingssets en wapentypes

Buit is een belangrijk onderdeel van de endgame. Daarom hebben we besloten alle items opnieuw te balanceren zodat je meer variatie hebt bij het maken van je personage.

Naast deze wereldwijde veranderingen hebben we ons gefocust op drie specifieke uitrustingssets: FireCrest en Pad van de nomade zijn nu nog aantrekkelijker voor spelers. De B.L.I.N.D.-set is volledig aangepast voor PvP en heet nu Banshee. Banshee is vooral leuk voor Dark-Zone-agenten want de bonussen zijn nu gebaseerd op het deserteursprincipe.

Om de wapens en de gevechten beter en gevarieerder te maken ten opzichte van 1.3 hebben we de werking van wapens en wapenmods veranderd. We hebben ook de formule om de SPS te berekenen aangepast. Hierdoor ontstaat meer variatie en kun je echt kiezen wat voor wapen je wilt gebruiken.

2016-10-25 [News] The Division Update 1.4 – What’s new? Character Balancing Gif

Kom meer te weten over personagebalans in dit artikel

De introductie van veldbekwaamheid

Voor update 1.4 ging je XP verloren als het maximale niveau had behaald. Met 1.4 voegen we een functie toe: Veldbekwaamheid. Alle XP die je verdient na niveau 30 gaat naar aan nieuwe voortgangsmeter. Als deze vol is, krijg je een verzegelde reserve met willekeurige items op basis van je uitrustingsscore en wat Phoenix-credits. Het veldbekwaamheidssysteem is niet de enige manier om aan verzegelde reserves te komen. Ze worden ook uitgedeeld voor dagelijkse en wekelijkse oplossingen.

2016-10-25 [News] The Division Update 1.4 – What’s new? Field Proficiency Gif

Kom meer te weten over de jacht op buit in dit artikel

De introductie van het spelersprofiel

De community vraagt al tijden om de mogelijkheid om statistieken te bekijken en te delen met vrienden. Voor update 1.4 hebben we het ontwikkeld, waarmee die wens werkelijkheid wordt. we het Spelersprofiel ontwikkeld, waarmee die wens werkelijkheid wordt.


Vanaf vandaag kun je de gameplaystatistieken van elke speler bekijken, de status van de server direct opzoeken en je profiel delen op de sociale media.
(Let op dat uitrustingsscore nog niet beschikbaar is in spelersprofielen maar in een toekomstige update wordt toegevoegd).

2016-10-25 [News] The Division Update 1.4 – What’s new? Player ProfileUiteraard zijn dit maar een paar van de vele verbeteringen die je kunt verwachten van update 1.4. Wij blijven The Division verbeteren met Overleven en de Grote Confrontatie.

Om alle patchberichten te lezen, ga je naar dit nieuwsbericht.

- Het team van The Division