Share this news:

SOTG_Feb23_Header

De huidige staat van de game: 23 februari 2017

23-02-2017 05:30

De huidige staat van de game: 23 februari 2017

Gegroet, Agents!

De staat van de game van vorige week bevatte de laatste PTS-veranderingen. Deze week hebben we spannend nieuws voor je over een bijzondere releasedatum!

Intelligence Annex #14 werd eind vorige week aangekondigd. Lees het bericht als je meer wilt weten over de volgende Incursion, Lost Signal!

Bekijk hieronder de VOD-stream voor meer informatie. Als je onderweg bent, kun je er ook naar luisteren in de vorm van een podcast!

[05-12-2016] TodayDivider

Vanmorgen was het tijd voor een onderhoudsbeurt om alle gewoonlijke wijzigingen door te voeren.

Vol trots kunnen we bekendmaken dat Last Stand en Update 1.6 op dinsdag 28 februari beschikbaar zullen zijn na het reguliere onderhoud. Hou je ogen open voor de precieze tijd en de patchnotes die op maandag bekend worden gemaakt.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Nu Last Stand voor de deur staat, organiseren we opnieuw een stream van 24 uur, maar met een kleine draai: tijdens deze streams zullen we geld inzamelen voor de Multiple Sclerosis International Federation, de internationale MS-stichting , en we willen dat zoveel mogelijk mensen meedoen! Als je je eigen stream wilt hosten, kun je een e-mail sturen naar stateofthegame@massive.se met een link naar jouw Twitch-kanaal!

En als laatste starten we een 'Build van de week' op onze forums. Ga snel naar ons Builds-subforum en gebruik het sjabloon dat de komende dagen beschikbaar zal worden gesteld om ons je gave, unieke en waanzinnige builds te laten zien! We laten er elke week eentje zien op de stream!

[05-12-2016] HotTopicDivider

Serververtragingen

We hebben de afgelopen weken op de forums meerdere discussies gevolgd over vertragingen en serverstabiliteit . Naar aanleiding van die discussies hebben we een aantal verbeteringen en optimalisaties doorgevoerd die tijdens de update zullen worden ingevoerd. We blijven ons inzetten en zullen er alles aan doen om je de best mogelijke ervaring te bieden.

Neem zoals gewoonlijk ook een kijkje op onze officiële forums of bij de community op Reddit als je graag over The Division wilt praten.

Tot de volgende keer!

Het dev-team van Division