Share this news:

SOTG_MARCH02

State of the Game: 2 maart 2017

02-03-2017 05:00

Gegroet, agenten!

In de State of the Game van vorige week is de releasedatum van De grote confrontatie aangekondigd. Deze week praten we je bij over wat er sinds de release gebeurd is en geven we je een update over een aantal problemen!

We hebben een gratis probeerversie van de game uitgebracht. Als je vrienden de game willen proberen, is dit het perfecte moment. Meer informatie vind je hier en in deze veelgestelde vragen (FAQ).

Bekijk het filmpje hieronder voor meer informatie, of luister onderweg naar de podcast!

[05-12-2016] TodayDivider

Tijdens het onderhoud vanmorgen, hebben we twee problemen opgelost.

  • Probleem opgelost waarbij je niet kon zoomen met de vizieren van de DeadEYE-setbonus (4).
  • Probleem opgelost waarbij je te veel Dark-Zone-ervaring verdiende.

Het onderhoud van dinsdag voor update 1.6 en De grote confrontatie duurde langer omdat we een probleem tegenkwamen met premium credits op Xbox One. We hebben besloten om de update zonder premium credits uit te brengen, in plaats van alles te vertragen. Tijdens het onderhoud vandaag hebben we dat probleem opgelost. Als je tijdens het onderhoud een aankoop hebt gedaan, wordt die snel aan je account toegevoegd.

Tijdens de release van De grote confrontatie en update 1.6 was er een stream voor de Multiple Sclerosis International Federation. We willen deze fantastische community bedanken voor jullie samenkomst want we hebben ons doel overtroffen en meer dan 8000 dollar opgehaald voor een geweldig doel!

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Woensdag 8 maart is het eerste jubileum van de game. We hebben een paar dingen gepland waarvoor je ons zeker in de gaten wilt houden!

[05-12-2016] HotTopicDivider

Xbox One - Installatie De grote confrontatie

Na de release van De grote confrontatie ontvingen we verschillende meldingen dat De grote confrontatie niet toegankelijk was, ondanks dat de DLC of Season Pass wel in het bezit was. Volg de volgende stappen om de DLC te activeren.

  • Ga op het scherm Home op je Xbox naar The Division
  • Druk op de Menuknop en selecteer Game beheren
  • Selecteer De grote confrontatie in de kolom Klaar om te installeren en druk op de A-knop

De licentie voor De grote confrontatie zou nu geactiveerd moeten worden. Om dit te controleren, ga je naar Mijn games en apps om te zien of De grote confrontatie weergegeven staat als geïnstalleerd. Daarna houd je de Xbox-knop 10 seconden ingedrukt totdat je het geluidje hoort. Je console wordt veilig gereset en opnieuw opgestart.

Als het probleem blijft bestaan, kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Grotere magazijnen

Sinds de release van De grote confrontatie hebben we een paar discussies gelezen over grotere magazijnen. We willen de toegepaste oplossing graag even toelichten. In eerdere probleemoplossingen hadden de verschillende niveaus grotere magazijnen veel overlap in waardes. Dat betekende dat je met niveau 33 hogere statistieken kon hebben dan met niveau 34. Om deze verbetering duidelijker te maken, hebben we de lagere waarde van niveau 34 verhoogd zodat ze tussen de 108 en 111% zijn en de overlap verwijderd is.

We zijn ons ervan bewust dat er grotere magazijnen zijn die een hogere waarde hebben dan bedoeld omdat ze gemaakt zijn toen dat nog mogelijk was. We zijn op zoek naar een oplossing hiervoor.

DX12-hapering

Er is een probleem waarbij er haperingen ontstaan door DX12. We zijn op zoek naar een oplossing. Zodra die doorgevoerd is, laten we het je weten.

Kom zoals altijd naar de officiële forums of naar de reddit van de community als je op zoek bent naar een plek om over alles rondom The Division te praten.

Tot de volgende keer,

Het ontwikkelteam van The Division