Share this news:

HappyBirthday

Van harte gefeliciteerd, The Division!

08-03-2017 06:00

Agenten,

Vandaag, op 8 maart 2017, vieren we de eerste verjaardag van Tom Clancy's The Division. We willen van deze gelegenheid gebruik maken om terug te blikken op de reis die we de afgelopen 12 maanden hebben afgelegd en we willen je ook laten zien hoe we deze verjaardag zowel binnen als buiten de game zullen vieren. Daarnaast geven we een voorproefje van wat The Division te wachten staat!

Eerst willen we onze community bedanken, waaronder alle mensen die ons hebben gesteund vanaf het moment dat we de game op de E3 2013 aankondigden, én de spelers die de game sindsdien hebben ontdekt. We willen ook alle fans bedanken die deelnemen aan de discussies op de officiële forums, op de subreddit van The Division, op Twitch, op Twitter en op Facebook. Daarnaast zijn we alle contentcreators eeuwig dankbaar: al onze fansites, de cosplayers, de fan-artists, de podcasters, de video-creators en de streamers. We hebben een fantastische community en jullie passie en toewijding waren - en zijn - heel belangrijk voor ons tijdens het ontwikkelen, uitgeven en uitbreiden van de game.

We hebben zware tijden gekend, maar nu we terugblikken op ons eerste jaar met The Division zijn we trots op wat we hebben gemaakt en bereikt. Vanaf de eerste bèta's tot de lancering en van de eerste uitbreiding tot de ingrijpende update 1.4 (Overleven en De grote confrontatie): The Division heeft een lange weg afgelegd. Onze fantastische teams van Massive Entertainment, Reflections, Red Storm en Annecy hebben keihard aan deze geweldige game gewerkt en we willen iedereen bedanken die betrokken is geweest bij de ontwikkeling.

Dankzij de leiding van producer Cristian Pana, creatief directeur Julian Gerighty en game director Mathias Karlson is de tijd aangebroken voor een nieuw tijdperk voor The Division. Cristian, Julian en senior game designer Drew Rechner namen deel aan onze speciale verjaardagsstream om te praten over onze toewijding voor The Division en de toekomst van de game. Als je de stream hebt gemist, kun je hem hieronder alsnog bekijken!

Kom naar ons feest in Manhattan

We vieren de verjaardag van The Division ook in de game zelf met diverse evenementen die de hele week duren! Vanaf 9 maart om 14:00 uur tot 11 maart 19:00 uur delen we dubbele beloningen uit voor Belangrijke doelwitten. Daarna krijg je tot 16 maart 11:00 uur dubbele Veldbekwaamheid-reserves als je je Veldbekwaamheid vult.

TCTD_Anniversary_final

Als speciaal cadeau en als bedankje voor onze actieve spelers brengen we ook een speciale feest-emote uit! Het enige wat je hoeft te doen, is tussen 9 maart 14:00 uur en 16 maart 11:00 uur in te loggen bij de game en een bezoekje te brengen aan het Premium verkooppunt in de Terminal. Zodra je de emote hebt, krijg je van ons 200 Premium credits die je kunt uitgeven bij het Premium verkooppunt.

Bezoek (onze virtuele versie van) Manhattan om de eerste verjaardag van The Division te vieren!

Speciale soundtrack-LP en Agent-beeldje

Een aspect van The Division dat vaak wordt geprezen (en terecht) is de soundtrack die gecomponeerd is door onze eigen Ola Strandh. Net op tijd voor de eerste verjaardag hebben we de handen ineengeslagen met platenlabel Spacelab9 voor een dubbele LP met 20 nog nooit eerder uitgebrachte nummers door Ola! De set zal vanaf 10 maart exclusief beschikbaar zijn bij ThinkGeek.com en wordt geleverd in een prachtige uitklapbare verpakking.

TD_LPblack


TD_innerLPS

Op 16 maart brengen we in samenwerking met Ubi Workshop en UbiCollectibles een nieuw beeldje uit van een SHD Agent! Het ongelofelijk gedetailleerde beeldje van 24 cm hoog is uitgerust met drie verschillende, oplichtende elementen: zijn horloge, de doelzoekende mijn en communicator lichten allemaal op. Bekijk hieronder de trailer voor meer informatie!

O, en nog iets!

Zoals we al hebben vermeld, werken we hard aan de toekomst van The Division. Voor we dit bericht afsluiten, willen we je een update geven over de dingen die je de komende maanden kunt verwachten. Binnenkort kunnen we je hier meer over vertellen, maar we wilden onze eerste verjaardag niet vieren zonder een paar grote verrassingen!

In 2017 zullen we twee grote content-updates uitbrengen voor The Division. Deze updates voegen nieuwe en meeslepende activiteiten toe aan de game en zijn helemaal gratis voor alle spelers. Daarnaast worden ze ook gelijktijdig voor alle platforms uitgebracht! Beide updates bevinden zich momenteel nog in de ontwikkelfase, maar we kunnen niet wachten om ze met je te delen. Daarnaast blijven we bugfixes doorvoeren en nieuwe updates uitbrengen ter ondersteuning van de game, en we zijn zelfs zo toegewijd aan The Division dat we de huidige activiteiten blijven verbeteren terwijl we ook nieuwe content toevoegen.

Hoewel er nog heel veel geheim is, willen we je voorstellen aan de beste functies die je kunt verwachten van de eerste content-update die naar verwachting deze zomer zal worden uitgebracht.

Allereerst kun je onze 'Seasons' spelen: speciaal samengestelde speellijsten voor missies met een draai. Aan de hand van speciale modificaties moet je deze missies op een andere manier spelen dan je gewend bent, met andere wapens, vaardigheden en tactieken. Hoe beter je presteert, hoe meer punten je verdient. Na een bepaalde tijd komt er een eind aan het Season. De scores worden opgeteld en de beloningen worden uitgedeeld, waarna er een nieuw Season start met een nieuwe speellijst en nieuwe modificaties. De timing van de Seasons en hun officiële namen zullen op een later tijdstip worden bevestigd, aangezien ze zich nog in de ontwikkelfase bevinden.

We zullen gedurende het jaar meerdere Seasons uitbrengen die voor een frisse wind door The Division zorgen met nieuwe uitdagingen.

Daarnaast voegen we zogenaamde Feats toe: speciale prestaties van The Division die worden ontgrendeld door uitdagingen te voltooien, inclusief (maar niet beperkt tot) kill-uitdagingen, het helpen van andere agenten en het verkennen van New York. Ze bevatten ook unieke uitdagingen die je aanmoedigen om te experimenten met verschillende builds en speelstijlen. Als je bepaalde Feats voltooit, ontvang je speciale cosmetische patches voor het uniform van je personage zodat je je prestaties aan andere agenten kunt laten zien. Wanneer de functie wordt uitgebracht, zullen er talloze Feats beschikbaar komen en ook in de periode daarna zullen er nieuwe worden toegevoegd.

We passen ook een functie toe waar veel naar wordt gevraagd: uitrustingen. Hiermee kun je je builds met apparatuur opslaan en eenvoudig wisselen, waar veel van onze spelers gelukkig van zullen worden.

Het tweede jaar van The Division zal nóg spannender worden. Hou ons in de gaten voor meer informatie. Veel plezier met het vieren van het eerste jaar en we zien jullie in Manhattan!

Opnieuw bedankt!

/Het dev-team van The Division