Share this news:

SOTG_Header_March9

State of the Game: 9 maart 2017

09-03-2017 05:00

Gegroet agenten!

In de State of the Game van vorige week gingen we in op alles wat er is gebeurd na de lancering van de update. Deze week staat in het teken van een speciaal feestje en wat plannen voor de toekomst.

Gisteren vierden we de eerste verjaardag van The Division! Heel veel dank aan onze community, iedereen die deze te gekke achtbaanrit heeft meegemaakt. Als je inlogt tussen nu en 16 maart 10:00 krijgt 200 premium credits, een feest-emote die je kunt krijgen bij de Premium Vendor in de Terminal, en je kunt deelnemen aan een aantal speciale evenementen!

Anniversary_Recap

Kijk naar de Special Report livestream hieronder voor meer informatie of lees het HIER!


Helaas was er vandaag geen stream omdat een aantal teamleden zijn getroffen door het dollarvirus en in quarantaine zitten tot ze weer beter zijn.

[05-12-2016] TodayDivider

Tijdens het onderhoud vanochtend hebben we de gebruikelijke zaken uitgevoerd en een paar dingen gefixt.

  • Bug opgelost waarbij spelers in Last Stand punten konden scoren met hun genezingsvaardigheden.
  • Probleem opgelost waarbij de matchmaking van Last Stand je soms in een volle sessie plaatste.
  • De matchmaking van de Last Stand verbeterd door je eerder bij spelers uit dezelfde regio te plaatsen.

[05-12-2016] HotTopicDivider

Jaar 2

Tijdens de Special Report livestream gisteren hebben we een aantal van onze plannen voor het tweede jaar onthuld. Onthoud wel dat we nog niet alle details hebben verklapt. We horen graag jullie ideeën in ons Suggesties & feedback-subforum.

Xbox Premium Credits

Sinds de lancering van update 1.6 en Last Stand hebben we wat problemen ondervonden met de premium credits op Xbox One. We zijn hard aan het werk om deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Mocht je je aankoop niet hebben ontvangen, raden we je aan om geen extra aankopen meer te doen totdat het probleem is opgelost. Hou de Bekend probleem-thread in de gaten voor het laatste nieuws.

Kom zoals altijd naar de officiële forums of naar de Reddit van de community als je op zoek bent naar een plek om over alles rondom The Division te praten.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division