Share this news:

SOTG_Header_March16

State of the game: 16 maart 2017

16-03-2017 05:00

Gegroet, agenten!

Bij de Staat van de game van vorige week hadden we het over het jaarlijkse jubileum en wat je kunt verwachten van jaar 2. Deze week behandelen we vragen die de community had over jaar 2.

Bekijk de stream hieronder voor alle informatie. Ben je onderweg? Luister er dan naar als een podcast!

[05-12-2016] TodayDivider

Tijdens het onderhoud van vandaag hebben we de gebruikelijke taken uitgevoerd en een aantal problemen opgelost.

  • Probleem opgelost waarbij spelers in De Grote Confrontatie punten krijgen voor het genezen van een speler die niet meer vecht.
  • Probleem opgelost waarbij spelers in De Grote Confrontatie punten krijgen als ze zichzelf bijbrengen. Je hoort alleen punten te krijgen als je andere spelers bijbrengt.
  • Probleem opgelost waarbij spelers in De Grote Confrontatie punten krijgen als ze te veel genezen.
  • Probleem opgelost waarbij het bijbrengen van een andere speler niet meer werkt als de genezende speler wordt onderbroken door een schokeffect.
  • Probleem opgelost waarbij bijbrengen niet meer werkt als het bijbrengen wordt voltooid of geannuleerd terwijl de speler opgeeft.
  • Probleem opgelost waarbij het bijbrengen van meerdere spelers tegelijk met de defibrillator of herstellink ervoor zorgde dat deze spelers de volgende keer niet meer door anderen kunnen worden bijgebracht.
  • Probleem opgelost met de matchmaking van De Grote Confrontatie waarbij deltafouten ontstonden als je langzaam in de game werd geladen.

De stream van vorige week ging voornamelijk om het vieren van jaar 1 en om jullie, de community, te laten weten dat we content gepland hebben voor jaar 2. Om deze aankondiging te verduidelijken, komen er twee updates. De eerste staat gepland voor deze zomer en bevat uitrustingsets, functies en seizoenen. Later in het jaar komt er dan nog een update, maar daar zijn we nog mee bezig. Meer info volgt!

Het hele jaar door voeren we nog patches door zodat we dingen kunnen aanpassen en veranderen, zoals bugs en eventuele problemen met de balans. De eerste wordt voor de zomerupdate vrijgegeven.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

We willen benadrukken dat we nog steeds toegewijd zijn aan de game en dat we de game blijven ondersteunen met nieuwe toevoegingen en probleemoplossingen, en dat we blijven werken aan de balans.

Daarnaast hosten we nog een Elite Task Force. We kunnen het nog niet over de timing hebben, maar we mikken erop om dit tijdens een vroege fase van de ontwikkeling te doen zodat we zo veel mogelijk feedback kunnen implementeren.

[05-12-2016] HotTopicDivider

Balans

Vanaf de release van De Grote Confrontatie en update 1.6 hebben we goed gelet op gesprekken over de balans. We blijven dingen als Wankelen, Doelzoekende mijnen, Wendbaar en nog veel meer goed in de gaten houden en zullen indien nodig aanpassingen maken.

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de Reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

De ontwikkelaars van The Division