Share this news:

SOTG_2303

State of the Game: 23 maart 2017

23-03-2017 05:00

Gegroet, agenten!

Deze week is Hamish in zijn eentje door de State of the Game-stream gegaan en heeft hij een update gegeven over de events van vorige week en de balanswijzigingen die binnenkort worden aangebracht in de game.

Bekijk hieronder de volledige livestream voor alle informatie, of luister ernaar als podcast!

[05-12-2016] TodayDivider

Vanochtend is het gebruikelijke onderhoud uitgevoerd. Het duurde een uur langer dan verwacht om een probleem op te lossen waarbij spelers onder bepaalde omstandigheden onzichtbaar werden.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

We kunnen nog niet ingaan op exacte details of data, maar we vorderen gestaag met de Elite Task Force. De inschrijving start binnenkort, dus hou onze officiële kanalen goed in de gaten voor meer info!

We komen voor de zomerupdate nog met een aparte patch voor probleemoplossingen en balansverbeteringen. Hierin zullen veel van de balanswijzigingen uit de State of the Game-stream behandeld worden. Zodra we een releasedatum weten, geven we die aan jullie door. Vergeet niet om je feedback over wijzingen met ons te delen, of zelf wijzigingen voor te stellen, op de forums voor suggesties & feedback!

[05-12-2016] HotTopicDivider

Onzichtbaarheidsglitch

Vorige week werd er een probleem ontdekt waarbij spelers onder bepaalde omstandigheden onzichtbaar werden. Dit was de bron van veel frustratie en verhitte discussies. Tijdens het onderhoud van vanochtend hebben we dit probleem opgelost. We houden de situatie voorlopig goed in de gaten.

Zoals altijd kun je weer op de officiële forums terecht of op de reddit van de community om over alles wat met The Division te maken heeft te praten.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division