Share this news:

SOTG_13042017

Staat van de game: 13 april 2017

13-04-2017 05:30

Hallo agenten!

In de Staat van de game van vorige week hadden we het over onze plannen voor de streams. Deze week bespreken we de feedback die we hebben ontvangen, het lente-event en de inhoud van Kwaliteitsupdate 1.6.1.

Mocht je het nog niet hebben gedaan, bekijk dan de eerste aflevering van Agent Highlights!

Check de volledige 'Staat van de game' als VOD hieronder of, als je onderweg bent, luister naar de podcast!

[05-12-2016] TodayDivider

Tijdens het onderhoud vandaag hebben we de gebruikelijke werkzaamheden verricht en een probleemoplossing doorgevoerd.

  • Probleem opgelost in 'De grote confrontatie' waarbij SHD-tech uit buitcontainers werd gedupliceerd voor alle groepsleden.

Er komen lente-events aan! De komende dagen vindt er een grote uitverkoop plaats bij het premium verkooppunt. Ga dus even langs om het aanbod te bekijken!

Daarnaast organiseren we dubbele events, net als tijdens het jubileum. Vanaf 10 uur op 14 april tot 10 uur op 16 april laten alle bazen met een naam een extra voorwerp achter. Meteen daarna brengen we de dubbele Veldbekwaamheidsreserve-beloningen terug, tot 10 uur op 18. Hier kun je er alles over lezen!

We introduceren met Kwaliteitsupdate 1.6.1 trouwens niet alleen probleemoplossingen en balansaanpassingen, maar ook wijzigingen voor uitrustingen!

Tot slot hebben we vorige week een opiniepeiling georganiseerd over het streamformat van de 'Staat van de game'. Jullie hebben veel feedback gegeven, bedankt daarvoor! We gaan de informatie in alle rust bekijken om uit te vogelen hoe we jullie feedback zo goed mogelijk kunnen implementeren!

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Kwaliteitsupdate 1.6.1 staat nog steeds gepland voor mei. We zijn momenteel bezig met de voorbereidingen op een publieke servertest, dus in de volgende 'Staat van de game' kunnen we je meer vertellen!

[05-12-2016] HotTopicDivider

Salvogeweren

We zijn op de hoogte van de discussies over het gebruiken van salvogeweren als volledig automatische geweren. Kwaliteitsupdate 1.6.1 introduceert een oplossing voor dit probleem, zodat het wapen weer functioneert zoals bedoeld.

Wankelen

Sinds update 1.6 hebben we klachten ontvangen over Wankelen. De Wankelen-bonus die is geïmplementeerd in 1.6 was een beetje teveel van het goede. Met 1.6.1 brengen we het min of meer terug naar het oude niveau.

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

De ontwikkelaars van The Division