Share this news:

AH2_header

Agent Highlights: April 2017

28-04-2017 05:00

Hallo, agenten!

Begin deze maand lieten we jullie kennismaken met de eerste Agent Highlights, waarin de geweldige creaties van onze community de aandacht krijgen die ze verdienen. Vergeet ze niet te checken als je dat nog niet had gedaan!

Voordat we gaan beginnen willen we iedereen bedanken voor hun inzending. Ga daar vooral mee door!

Vriendelijke reminder: Alle agenten die in deze serie artikelen worden uitgelicht, ontvangen1000 Phoenix-credits als beloning

Dan is het nu tijd voor een aantal nieuwe highlights en een gloednieuwe teamfavoriet! Deze keer laten we jullie bovendien kiezen uit 3 door ons gekozen creaties. De creatie met de meeste stemmen komt in het volgende artikel terug als favoriet van de community. Hieronder vind je meer informatie.

AH_cosplay_divider

Ben jij bang voor de grote, boze... Hunter? Wees voorzichtig! Misschien overvalt hij je wel tijdens de volgende beurs! De maker en drager van deze Hunter-cosplay is @shieldsauce.

AH2_cosplay

AH_fanart_divider

Je bent nergens zonder goede uitrusting, wat DΞΔDBϊRD nog maar eens laat zien met zijn tekening. Goed gedaan!

AH2_fanart

AH_video_divider

Vergeet ook niet de speed drawing van DETWERKS te checken, hij is zeer de moeite waard.

AH_fancreation_divider

Carlos stuurde ons dit moddervette 3D-model van het SHD-logo. Een 3D-print hiervan zou niet misstaan aan de muur van ons kantoor. ;)

AH2_fancreation

AH_fanfiction_divider

We hebben erg genoten van de fan fiction van Crazychrain en hopen in de toekomst meer van hem te lezen! Hij vroeg ons ook om feedback over zijn schrijfkwaliteit en daar hebben we maar één ding op te zeggen: vooral doorgaan!

Je vindt het hier http://ubi.li/29caz

AH_podcast_divider

Beluister Mike, Rob en Luke op SITREP Radio, een podcast over de openbare testserver die momenteel aan de gang is, de aankomende Elite Task Force en meer. En nog van harte met jullie eerste verjaardag, jongens!

AH_TF_divider

Dit keer kozen we deze fan art van Eddy-Shinjuku als onze persoonlijke favoriet. We zijn zwaar onder de indruk van de details. We kunnen er uren naar staren, maar check het vooral zelf.

AH2_teamfavourite

Hieronder lees je wat Petter en Matthew vonden van dit huzarenstukje.

quotation_mark_TD_AH

 “Het zijn de details die het 'm doen. De diepte van de kogelgaten achter de agent laten zien hoeveel tijd en aandacht in deze creatie zijn gestoken. Het horloge, de SHD-inscriptie op de shotgun; het is allemaal tot in de puntjes afgewerkt. Vakwerk van Eddy.” - Matthew, communitymanager

“Eddy's kunstwerk van The Division is prachtig en geeft de essentie van The Division perfect weer. Het is maar een detail, maar de SHD-inscriptie op de shotgun maakte het voor mij helemaal af. De hele Deviant Art-pagina van Eddy is een aaneenschakeling van pareltjes en ik hoop dan ook dat hij meer werken van The Division gaat maken.” - Petter, assistent-community-ontwikkelaar

Agent, omdat je bent gekozen tot onze persoonlijke favoriet ontvang je de volgende beloningen:

  • 800 premium credits
  • 2000 Phoenix-credits

AH_CF_divider

We openen een poll op ons officiële forum waarin je je persoonlijke favoriet kunt kiezen uit 3 door ons geselecteerde fancreaties. De creatie met de meeste stemmen ontvangt een beloning en wordt in de volgende Agent Highlights voor het voetlicht gebracht als favoriet van de community.

Gebruik zoals altijd de hashtag #AgentHighlights op Twitter als je ons je creaties wilt sturen of laat een mailtje achter op stateofthegame@massive.se! We kunnen niet wachten om jullie creaties te zien en wie weet haal je ons volgende artikel en win je leuke gamebeloningen!

ATTENTIE: Agenten, vergeet niet om @TheDivisionGame te volgen op Twitter, zodat we contact met je op kunnen nemen over de beloningen.

Namens het hele team, bedankt voor jullie tijd en passie!

Tot de volgende keer!

Het communityteam van The Division