Share this news:

SOTG_April27th_header

STATE OF THE GAME: 27 APRIL 2017

27-04-2017 05:30

Hallo agenten!

In de State of the Game van vorige week hadden we het over onze plannen voor de nieuwe PTS. Deze week kijken we naar wat er sindsdien is gebeurd en wat we hebben veranderd met PTS 2.

Check de VOD van de stream hieronder voor alle informatie of luister er onderweg naar via de podcast!

[05-12-2016] TodayDivider

Tijdens het onderhoud van vandaag hebben we de gebruikelijke werkzaamheden verricht.

Er is vandaag ook onderhoud verricht aan de PTS-servers, ter voorbereiding op PTS 2. Een overzicht van de wijzigingen vind je hier!

We hebben al veel nuttige feedback ontvangen tijdens de PTS, bedankt daarvoor. Ga zo door!

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Vanaf nu kun je je registreren voor ETF Charlie! Dit keer vindt het evenement verspreid over vier dagen (van 23 tot 26 mei) plaats bij Reflections, in de Engelse stad Newcastle. Je hebt een geldig paspoort nodig om de reis te maken en mee te doen!

[05-12-2016] HotTopicDivider

Doelzoekende mijn

Sinds de start van de PTS letten we extra op feedback over de doelzoekende mijn. In het patchoverzicht stond dat de doelzoekende mijn minder startschade veroorzaakte. Een foutje, want we wilden eerst zien hoe het verwijderen van het wankeleffect zou uitpakken. Bovendien hebben we het vuureffect gepromoveerd tot een echt statuseffect dat kan worden verwijderd met een EHBO-kit. Met het oog daarop zijn we tevreden over de resultaten tot nu toe. Verdere wijzigingen gaan we voorzichtig, stapsgewijs invoeren. En natuurlijk houden we jullie feedback goed in de gaten en voeren we zo nodig aanpassingen door.

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division