Share this news:

SOTG1105

State of the Game: 11 mei 2017

11-05-2017 05:30

Agents, inkomende transmissie State of the Game:

Vorige week hebben we tijdens de State of the Game de naderende wijzigingen besproken met betrekking tot de capaciteit van de rugzak en het verwijderen van de NinjaBike-koerierstas uit de buitvoorraad, terwijl we de bonussen vernieuwen.

Vandaag hebben we het over ETF Charlie gehad en over alles wat we nog kunnen verwachten bij The Division. Bekijk hieronder de volledige uitzending of luister onderweg met de Podcast Recap.

[05-12-2016] TodayDivider

Tijdens het onderhoud van vandaag hebben we de gebruikelijke taken uitgevoerd.

ETF Charlie Agents zijn geactiveerd via e-mail, dus als je je hebt opgegeven, kun je nu je e-mail checken. De tijd dringt, dus reageer snel.

Ons recente onderzoek naar je Dark Zone-ervaring is bijna afgelopen! Dus als je nog niet hebt meegedaan, vragen we je om het onderzoek snel in te vullen en zo je stem te laten horen.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Update 1.6.1 staat voor de deur en hoewel we op dit moment nog geen datum kunnen bevestigen, mikken we op een release in mei. Hou de gebruikelijke kanalen de komende weken in de gaten voor meer nieuws.

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

De ontwikkelaars van The Division