Share this news:

Article_1

Kwaliteitsupdate 1.6.1. - Verbeterde uitrustingsets

18-05-2017 05:00

Agents,

Na het afronden van de openbare testserver en het verzamelen van alle feedback van de community, zullen we op 23 mei vol trots kwaliteitsupdate 1.6.1 uitbrengen op de live servers. Deze update bevat talloze bugfixes en balanswijzigingen. We zullen de volledige lijst met patchnotes voor de release vrijgeven op onze website.

Zonder omweg

Update 1.6.1 bevat ook een van de langst verwachte nieuwe functies voor The Division - Uitrustingsets Je hoeft niet langer elk voorwerp in je inventaris handmatig te selecteren om je build te wijzigen: in plaats daarvan kun je elke build als een afzonderlijke uitrustingset opslaan en vervolgens heel eenvoudig wisselen (zolang je niet in gevecht bent). Je kunt in totaal zes verschillende uitrustingsets opslaan.

Article_1.6.1_Loadout_gif

Je uitrustingsets bevatten ook je vaardigheden, talenten en mods zodat je die ook niet meer handmatig hoeft te wijzigen. Daarnaast kun je een naam kiezen voor je uitrustingsets zodat je ze makkelijker uit elkaar kunt houden. Elke uitrustingset bevat ook de uitrustingsscore van de uitrusting in de set.

Hoewel we update 1.7 aanvankelijk voor deze zomer hadden gepland, keken onze spelers er al zolang naar uit dat we hebben besloten om de functie eerder te introduceren.

Andere verbeteringen

Hoewel uitrustingsets een grote rol spelen in de update, heeft update 1.6.1 nog meer in petto. Zo introduceren we beter groepsbeheer voor De grote confrontatie zodat je alle acht leden van je team kunt inspecteren en uitschakelen.

Een andere nieuwe functie in De grote confrontatie zijn de Bekwaamheidsbewijzen als beloning voor de speler die tijdens een match het best heeft gepresteerd in een bepaalde rol. Je kunt de Bekwaamheidsbewijzen tijdens een match volgen op het scorebord: als je heel goed bent, kun je zelfs meerdere bewijzen tegelijk verdienen.

We hebben ook beloningen toegevoegd voor het volledig veiligstellen van een oriëntatiepunt in de Dark Zone. Hiervoor krijg je DZ-ervaring en betaalmiddelen, maar belangrijker nog: je krijgt een niet-besmet voorwerp direct in je inventaris, zodat je het niet eerst hoeft te winnen. Er zijn aanmerkelijke wijzigingen aangebracht aan het levelontwerp in delen van de Dark Zone, zoals de beruchte 'Coward's Corner', om oneerlijke ontmoetingen te beperken.

Bugs en balans

Zoals hierboven aangegeven bevat kwaliteitsupdate 1.6.1 veel bugfixes en verbeteringen in de balans. Aangezien het een flinke lijst is, zullen we ze niet allemaal uitleggen, maar je kunt wel de patchnotes lezen zodra die bekend zijn!

Article_1.6.1_loadoutsimage

De wijzigingen in de balans bestaan onder andere uit het verwijderen van de richthulp bij schieten vanuit de heup met een controller, en wijzigingen in bepaalde talenten. Ook bij deze wijzigingen verwijzen we je naar de patchnotes voor de volledige details, maar we willen onze community graag bedanken voor alle feedback. Jullie hulp is belangrijk voor ons en we vinden het ontzettend fijn dat zoveel spelers de tijd hebben genomen om op de openbare testserver te spelen en hun indrukken met ons te delen.

We kijken uit naar toekomstige openbare testservers voor PlayStation 4 en Xbox zodat we jullie nog meer bij het proces kunnen betrekken.

Samenvatting

Kwaliteitsupdate 1.6.1 maakt deel uit van onze nieuwe filosofie, waarbij we niet langer op grote updates voor de game wachten om bugs te verhelpen en de balans te verbeteren. We zullen het komende jaar meer patches uitbrengen. Daarnaast richten we ons ook op de grote verbeteringen en nieuwe functies van updates 1.7 en 1.8.

Met update 1.6.1 nemen we de tijd om langdurige bugs op te lossen en een van de langverwachte functies toe te voegen aan The Division - Uitrustingsets. Zo maken we de weg vrij voor de volgende stap, update 1.7, die je deze zomer kunt verwachten.

We willen opnieuw iedereen bedanken die ons heeft geholpen met het testen van de update op de openbare testserver, evenals alle mensen die de update hebben besproken op onze forums en op andere plekken, ook als ze de update zelf niet konden testen. Jullie spelen allemaal een grote rol in de toekomstige ontwikkeling van de game.

Tot in Manhattan!

/Het dev-team van The Division