Share this news:

AH3_header

Agent Highlights: Mei 2017

26-05-2017 05:00

Hallo, agenten!

Vorige maand hebben we de communityfavorieten geïntroduceerd en vroegen we jullie om te stemmen. Hieronder vind je de uitslag. Deze maand hebben we nieuwe hoogtepunten en een nieuwe teamfavoriet voor jullie.

Let op: alle in dit artikel uitgelichte agenten ontvangen 1000 Phoenix-credits als beloning.

Hier volgen de hoogtepunten van deze week.

AH_cosplay_divider

We staan altijd weer te kijken van de hoeveelheid tijd die onze community over heeft voor het maken van communitycontent voor de game en de passie waarmee ze dat doen. @TheUnburntGirl heeft de look van Larae Barrett helemaal te pakken met haar cosplay.

AH3_cosplay

AH_fanart_divider

Kijk eens naar dit prachtige werk! Gemaakt door @JerseysGhost.

AH3_fanart

AH_fancreation_divider

Alles draait om bas, toch? Dan zit je goed met @Mutagen. Luister hieronder naar zijn muziek.

AH_TF_divider

Dit keer hebben we een prachtig plaatje voor je van Manhattan in zwart-wit, gemaakt door SaddamsKnuckles. Hieronder zie je wat Gabe en Dom ervan vinden.

AH3_TF

quotation_mark_TD_AH

 “Ik vind dit helemaal te gek. Elk plaatje vertelt weer een ander verhaal over de reis van de agent door de stad. Die donkere, ruige tonen vind ik geweldig. Gelukkig zijn die er in overvloed, waardoor je er helemaal in opgaat. Ga zo door, zou ik zeggen. <3” - Gabe, communitymanager

“Elke afbeelding staat niet alleen voor de gevolgen van de pandemie op de bewoners, maar ook voor de gevolgen voor de stad zelf. Je krijgt dat deprimerende gevoel van alleen zijn in een postapocalyptische versie van New York. De hopeloosheid van een stad die op rand van de afgrond staat. Elke stad vertelt z'n eigen verhaal en dat geldt ook voor Manhattan. In deze afbeeldingen is de stad bevroren in de tijd. Hopelijk komen er nog meer!” - Dom, communityvertegenwoordiger

Bekijk HIERalle afbeeldingen.

Agent, je ontvangt de volgende beloningen omdat je een teamfavoriet bent:

  • 800 Premium credits
  • 2000 Phoenix-credits

AH_CF_divider

Vorige maand hebben we jullie gevraagd om te stemmen op jullie favoriete hoogtepunten van de communitycreaties tot dan toe. De community heeft gesproken en heeft @damo_kb8’s cosplay van zijn eigen gamepersonage uitgeroepen tot favoriet van de maand. Bedankt voor het stemmen en hartstikke goed gedaan, Damian!

AH3_CF

Ook jij krijgt de volgende gamebeloningen omdat je als highlight bent verkozen tot favoriet van de community:

  • 800 Premium credits
  • 2000 Phoenix-credits

Er staan alweer nieuwe fancreaties klaar waar jullie op kunnen stemmen, dus ga naar de forums om te stemmen op de volgende favoriet van de community.

Dat was het voor deze maand. Stuur je creaties op met de hashtag #AgentHighlights via Twitter of ze mail naar stateofthegame@massive.se. Wie weet sta jij in het volgende artikel.

Attentie agenten: Volg ons Twitter-kanaal @TheDivisionGame zodat we contact kunnen opnemen over de gamebeloningen.

Tot de volgende keer!

Agent @domvgt logt uit!

/Het communityteam van The Division