Share this news:

SotG_June_1_Header

State of the Game: 1 juni 2017

01-06-2017 12:00

Agenten, dit is een transmissie van State of the Game:

Er was vorige week geen stream van State of the Game aangezien het team druk bezig was met ETF Charlie.

Deze week hebben we het in de State of the Game over de lancering van 1.6.1. Kijk naar de VoD via de link hieronder of luister naar de podcast-samenvatting als je onderweg bent!

[05-12-2016] TodayDivider

Tijdens het onderhoud van deze week hebben we de gebruikelijke werkzaamheden uitgevoerd.

Update 1.6.1 is gelanceerd met veel probleemoplossingen, maar niet alle problemen zijn opgelost. Mede dankzij onze oplettende community onderzoekt ons team deze problemen. Meer nieuws daarover ontvang je zo snel mogelijk.

We snappen dat jullie vandaag nieuws over 1.7 verwachtten en we kunnen niet wachten om het erover te hebben, maar we zijn nog niet zover. Blijf de komende weken uitkijken voor nieuws over update 1.7!

Op ons Agent Intel-forum vind je een uitgebreide samenvatting van de discussies over ETF Charlie. Neem vooral een kijkje als dit proces je interesseert!

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Zoals gezegd is ons team druk bezig met het oplossen van verschillende problemen die opdoken na update 1.6.1. We zijn onze community dankbaar voor het melden van de problemen en waarderen jullie geduld.

We hebben binnenkort nieuws over update 1.7, een nieuwe versie van de PTS en alle coole features die gepland staan voor het tweede jaar van The Division.

Blijf doorgaan met het insturen van feedback en het melden van problemen via de onderstaande links naar ons forum voor suggesties en feedback en onze technische ondersteuning.

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division