Share this news:

SotG_June_8_Header

State of the Game: 8 juni 2017

08-06-2017 05:47

Agenten, we hebben een nieuw State of the Game-bericht binnen:

Tijdens de State of the Game van vorige week vertelde het team welke problemen zijn opgedoken sinds de lancering van 1.6.1 en gaven ze in de nasleep van de workshop meer info over ETF Charlie.

Deze week praat Hamish met Mark Russel en Tom Chambers van Ubisoft Reflections over wereldwijde events, een feature die komt in 1.7!

Check de VoD hieronder!

[05-12-2016] TodayDivider

Tijdens het onderhoud van deze week hebben we vervelende problemen met het herhaald stapelen van behendigheid en mobiele dekking opgelost. Ook hebben we het probleem met Ondergrondse voorraden en beloningen opgelost. Klik op de link voor meer details over de wijzigingen.

De infostream over update 1.7 begint met een eerste blik op de wereldwijde events. De komende weken komt er nog veel meer nieuws, maar laat ons tot die tijd weten wat je van de gameplaydemo vond via de officiële forums!

En vergeet volgende week niet in te schakelen op Twitch voor weer een State of the Game met meer info over 1.7. Ons team vertelt dan samen met onze collega's van Reflections wat meer over 1.7.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Er komen grote wijzigingen aan en in de komende weken zullen we daar meer over vertellen. Dus hou deze website in de gaten voor meer nieuws over update 1.7!

De mening van de community speelt een grote rol in onze plannen en we horen graag van jullie! Klik dus op de onderstaande links en deel je gedachten, suggesties en feedback met ons!

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division