Share this news:

Update 1

Update 1.7: Wereldwijde evenementen

09-06-2017 12:00

Wereldwijde evenementen werden voorheen aangeduid met hun Seasons-werktitel. Ze zijn speciaal ontworpen om de open wereld van The Division een boost te geven met een nieuwe manier om het New York na het Groene Gif te beleven. Deze evenementen vinden plaats in de PvE-wereld aan het eind van de game.

Belangrijk:

Alles wat je hier ziet en leest is onder voorbehoud en afhankelijk van de resultaten van de PTS-ronde. Je kunt feedback doorgeven via onze officiële forums.

Global Mod Asset

Modificaties en meer

Deze wereldwijde modificaties worden ook gekoppeld aan evenementen en verhalen die plaatsvinden in New York voor een extra verhalende laag voor de speler.

Behalve de wereldwijde modificaties worden er ook aparte aanpasbare modificaties beschikbaar gesteld om het wereldwijde evenement naar wens aan te passen. Deze aanpasbare modificaties zijn alleen beschikbaar voor een speciale speellijst van het wereldwijde evenement met niet alleen missies maar ook invallen!

Kies uit een reeks activiteitsmodificaties om je eigen draai te geven aan het wereldwijde evenement of ga voor een reeks groepsmodificaties om je eenheid te laten samenwerken. Er zijn een paar opvallende verschillende tussen de drie soorten modificaties in de wereldwijde evenementen.

Global Mod Mission Detail

Tokens, Reserves, Cosmetische voorwerpen en meer!

Je kunt tokens verdienen tijdens alle sessies van het wereldwijde evenement, zowel aangepast als niet-aangepast. Deze tokens kunnen worden gebruikt bij ons nieuwe verkooppunt in het wereldwijde evenement om verzegelde reserves te kopen, bestaande uit nieuwe elementen van de wereld van The Division. Er worden unieke uiterlijkvoorwerpen aangemaakt om spelers te belonen tijdens deze wereldwijde evenementen. De komende weken zullen we meer nieuws naar buiten brengen over de andere, nieuwe beloningen.

Global Mod Detail

Wereldwijde modificaties

De wereldwijde modificaties, of het evenement zelf, vormen een positieve modificatie die speciaal zijn ontwikkeld om de speler te helpen in de spelwereld. Ze kunnen van pas komen en een bron vormen van nieuwe ervaringen. Spelers die worstelen met bepaalde content kunnen die nu voltooien op een nieuwe en interessante manier.

Groepsmodificaties

En als laatste de groepsmodificaties Deze specifieke modificaties zijn de volgende stap in de evolutie van de activiteitsmodificatie. Ze bevatten het positieve element van de wereldwijde modificatie, de extra uitdaging van de activiteitsmodificatie en een extra laag groepstactieken. Ze vergen coördinatie en teamwork, maar bieden veel voordelen.

Activiteitsmodificaties

Activiteitsmodificaties zijn niet alleen positief voor de agent, maar bieden ook een kleine uitdaging om de speler een duwtje in de rug te geven. Ze kunnen samenwerken met een wereldwijde modificatie voor dezelfde bonus, maar met minder kosten.

Activity Mod Detail
Deze modificaties zijn vergelijkbaar met Ondergrondse handicaps en in combinatie met het wereldniveau waarop je speelt, leveren ze meer tokens op.

Tokens Detail 2

Wereldwijde evenementen vinden momenteel een keer per maand plaats en duren een hele week. Het team gebruikt de tijd tussen de wereldwijde evenementen om meer weekendevenementen met Dubbele Beloningen te organiseren voor een kalender vol activiteiten voor de trouwe agenten van The Division.

De komende weken wordt er meer bekendgemaakt over onze nieuwe cosmetische voorwerpen, uitrustingen en meer!

/Het ontwikkelteam van The Division