Share this news:

SotG_June_15_Header

State of the Game: 15 juni 2017

15-06-2017 06:24

Agenten, we hebben een nieuw State of the Game-bericht binnen:

Vorige week hebben we bij de State of the Game het wereldwijde evenement geïntroduceerd dat je kunt verwachten in 1.7!

Ga voor meer informatie over de functie wereldwijde evenementen naar onze diepgaande gids.

Deze week vertellen we meer over de nieuwe functies van 1.7. Hamish werd vergezeld door twee gasten van Ubisoft Reflections: Mark Russel & James Arthur die een voorproefje gaven van de functie Eervolle vermeldingen.

Bekijk hieronder de volledige uitzending of luister onderweg met de Podcast Recap.

[05-12-2016] TodayDivider

Bij het onderhoud van deze week werden ook een aantal bugs verholpen, waaronder een probleem waarbij de functie 'automatisch bijbrengen' van de herstellink nog actief was, terwijl andere unieke vaardigheden nog in hun afkoelperiode zaten. Daarnaast is er in Midtown Music een verboden terrein aangemaakt om te voorkomen dat spelers in het gebied blijven. Klik op de link voor meer details over de wijzigingen.

De streams over update 1.7 gaan verder met een eerste blik op Eervolle vermeldingen. De komende weken volgt er nog veel meer nieuws. Laat ons tot die tijd weten wat je van de gameplaydemo vond via de officiële forums!

En vergeet volgende week niet in te schakelen op Twitch voor weer een State of the Game met meer info over 1.7. Ons team vertelt dan samen met onze collega's van Reflections wat meer over 1.7.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Vandaag hebben we bevestigd dat PTS voor update 1.7 beschikbaar zal zijn voor consoles! De exacte datum volgt binnenkort.

Dit weekend ontvangen alle agenten extra buit voor het doden van bazen met een naam. Lees de aankondiging op het forum voor meer informatie!

De mening van de community speelt een grote rol in onze plannen en we horen graag van jullie! Klik dus op de onderstaande links en deel je gedachten, suggesties en feedback met ons!

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division