Share this news:

Commend_Header

Update 1.7: Vermeldingen

16-06-2017 12:00

Agents, het team heeft een nieuwe functie toegevoegd aan update 1.7 in de vorm van Vermeldingen!

Overzicht

Vermeldingen werden eerst Onderdelen genoemd en vormen een geïntegreerd prestatiesysteem dat we zullen toevoegen aan The Division. Hiermee ontvangen spelers een reeks taken en bijbehorende beloningen.

Deze taken bestaan uit drie belangrijke doelen:

  • Geef de speler een uitdaging waarvoor hij of zij beloond wordt, gebaseerd op zijn of haar vaardigheden of doorzettingsvermogen in de game.
  • Moedig spelers aan om te experimenteren in de structuur van de game. Zo kun je alle mogelijkheden van The Division beter verkennen.
  • Geef spelers een nieuwe, speciale beloning om aan te geven dat ze de game onder de knie hebben.

Commend_Detail

Het team is van plan om meer dan 500 verschillende Vermeldingen toe te voegen die alle speltypen en aspecten van The Division ondersteunen, zoals PvP en PvE. Het team wil dat alle soorten agents kans maken op deze beloningen en wil specifieke Vermeldingen implementeren voor de verschillende rollen en speelstijlen. Zo komen er korte, middellange en lange taken die worden toegevoegd aan de betreffende personages.

Soorten Vermeldingen

Vermeldingen worden samengesteld uit de drie belangrijkste soorten taken:

  • Uitdaging: Voltooi een actie met voorwaarden die de uitdaging moeilijker maken
  • Statistiek: Bereik een mijlpaal in een bepaalde statistiek
  • Checklist: Voltooi een checklist van handelingen die onderling verbonden zijn

Zoals eerder vermeld, variëren de Vermeldingen in lengte, niveau, vereisten en zelfs de speltypen waarin ze kunnen worden voltooid. Dit betekent natuurlijk dat de beloningen ook worden opgesplitst zodat ze bij de eigenschappen van de speler passen. Hier komt de Vermeldingenscore bij kijken.

Vermeldingenscore

Elke Vermelding die in de game wordt voltooid, levert een Vermeldingenscore op die is gekoppeld aan het moeilijkheidsniveau, aan de hand van de aangegeven eigenschappen. Deze statistiek verschijnt in de gebruikersinformatie van elke speler. Hij is niet alleen zichtbaar voor de speler, maar ook voor andere agents in het NYC van The Division.

Commend_Patch

Patches

Het kenmerk van de voorbeeldige agent kan alleen worden verdiend door Vermeldingen. De speler kan met zijn of haar patches pronken, die nieuw zijn in The Division. Dit zijn gloednieuwe items die agents op hun rechterarm dragen. Ze vervangen de SHD-mouwband en zijn beschikbaar in meerdere designs. Ze laten niet alleen zien hoe goed je bent in het behalen van je Vermeldingen, maar ze zijn ook zeldzaam, aangezien het niveau waarop je de Vermeldingen behaalt, steeds moeilijker wordt.

Commend_PatchZoom

Dankzij Vermeldingen kunnen jij en je team elkaar helpen de klassementen te beklimmen en de meest onderscheiden agents van de DZ te worden. Of je kunt ervoor kiezen om naar die ene zeldzame patch te streven en de eerste van je vrienden te zijn die hem weet te bemachtigen.

Hou de website en onze officiële forums in de gaten voor meer nieuws over 1.7. Binnenkort meer!

/Het ontwikkelteam van The Division