Share this news:

SotG_June_22_Header

State of the Game: 22 juni 2017

22-06-2017 06:47

Agenten, we hebben een nieuw State of the Game-bericht binnen:

Vorige week hebben we de kijkers van de State of the Game voorgesteld aan de functie Vermeldingen die je kan verwachten in 1.7! Ga voor meer informatie over de functie Vermeldingen naar onze diepgaande gids.

Deze week vertellen we meer over de nieuwe functies van 1.7. Hamish werd vergezeld door twee gasten van Red Storm, Terry Spier & Keith Evans, die ons meer vertelden over de nieuwe geheime uitrustingsets en hoe die de game zullen beïnvloeden.

Als je het hebt gemist, is er ook een gids beschikbaar voor de functie wereldwijde evenementen die samen met de geheime uitrustingsets vandaag zullen worden bekendgemaakt.

Bekijk hieronder de volledige uitzending of luister onderweg met de Podcast Recap.

[05-12-2016] TodayDivider

Tijdens het onderhoud van deze week worden de gebruikelijke werkzaamheden verricht.

 

De streams over update 1.7 gaan verder met een eerste blik op geheime uitrustingsets. Bekijk de stream of beluister de bovenstaande podcast voor meer informatie. Daarnaast verschijnt er morgen een artikel over de nieuwe geheime uitrustingsets op de officiële website. Laat ons tot die tijd weten wat je van de stream vond. Laat je opmerkingen achter op de officiële forums!

En vergeet volgende week niet in te schakelen op Twitch voor weer een State of the Game-stream met meer info over 1.7.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Vandaag hebben we jullie eraan herinnerd dat de PTS voor 1.7 binnenkort beschikbaar zal zijn voor zowel PC als console. Binnenkort volgen de precieze data en zullen we meer informatie vrijgeven over het effect van deelname aan de PTS voor agenten op console!

De mening van de community speelt een grote rol in onze plannen en we horen graag van jullie! Klik dus op de onderstaande links en deel je gedachten, suggesties en feedback met ons!

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division