Share this news:

Classy Header

Update 1.7: Geheime uitrusting

23-06-2017 12:00

Agents, we hebben nieuwe informatie ontvangen over Update 1.7 die bijna klaar is voor release, en deze keer richten we ons op geheime uitrusting!

We hebben de nieuwe wereldwijde evenementen al besproken, gevolgd door het nieuwe vermeldingensysteem, maar nu gaan we door naar de hardware waar je agent op kan jagen in Update 1.7: geheime uitrusting!

Het doel

Het team heeft duidelijke doelen voor ogen gehad bij de introductie van nieuwe uitrusting in The Division:

  • Voor meer afwisseling zorgen
  • De diversiteit van uitrustingen vergroten
  • Meer zeldzame opties creëren in de buitvoorraad
  • Spelers iets geven om op te jagen

Het antwoord? Geheime uitrusting.

Geheime uitrusting is vanaf het begin ontworpen zodat spelers ergens op konden jagen tijdens de endgame. met de maximale uitrustingsscore, zonder negatieve invloed op hun huidige uitrusting. Alle geheime uitrusting heeft een uitrustingsscore van 256, ongeacht Wereldniveau. Later meer daarover.

We wilden aan alle bovenstaande vereisten voldoen maar ook de waarde van je huidige uitrusting behouden tijdens het jagen. Geheime uitrusting biedt de kans om de statistieken van je uitrusting te verhogen, zonder onderbrekingen. Een uitrustingsscore van 256 is vastgezet op het belangrijkste statistiekniveau, maar dat geldt niet voor Geheime uitrusting met een score van 256.

Statistiekbereik

Geheime uitrusting krijgt ALTIJD een hogere waarde dan het equivalent bij standaard uitrusting. Op dit moment stopt de uitrusting op het maximale niveau bij een statistiekbereik van 1114-1272. Geheime uitrusting stopt echter pas bij een hoger statistiekbereik van 1273-1328. Zelfs aan de laagste kant van dat bereik zal een onderdeel van de Geheime uitrusting je uitrusting verbeteren. Dit grotere bereik is een verbetering van 35% ten opzichte van het beschikbare maximale statistiekbereik in de game. In genormaliseerde speltypen zoals De grote confrontatie fungeert geheime uitrusting als een standaard onderdeel van een 256-uitrusting. Het uitgebreide statistiekbereik zorgt niet voor een onbalans wanneer er een confrontatie plaatsvindt met standaard 256-uitrusting. De 5- en 6-bonusdelen van de geheime uitrusting moeten worden ontgrendeld waarna ze veel invloed uitoefenen, ook in genormaliseerde speltypen. Ze voegen een uniek element toe aan de set.

Geheime bonussen

Update 1.7 zal deze nieuwe uitrustingsopties bevatten, evenals meer bonussen. Vergeet niet dat geheime en standaard uitrustingen kunnen worden gecombineerd om de standaard 2- en 4-bonusdelen voor die uitrustingset te verkrijgen. Dit is een uitstekende manier om de kracht van je uitrusting stapsgewijs te vergroten. Voeg deze geheime onderdelen toe met hogere statistieken. Zodra je een volledig onderdeel van de geheime uitrusting hebt verzameld, dat uit 4 delen bestaat, zorgen de hoofdstatistieken voor een sterkere en krachtigere versie van je uitrusting.

Zodra een speler de 5 of 6 delen van geheime uitrusting verdiend heeft, gaat het snel. De 5 delen van de geheime uitrusting van dezelfde set verbeteren de 2e en 3e bonusdelen, wat terug te zien is in de individuele bonussen. De 2e en 3e bonusstukken van onze bestaande uitrusting kan niet dezelfde verbetering krijgen omdat er dan verschillen ontstaan in de uitrusting en het evenwicht, maar binnenkort volgt er meer informatie over die aspecten.

Het zesde onderdeel

Geheime uitrusting introduceert iets waar de community al om had gevraagd: een volledige bonus van 6 onderdelen! Deze setbonus is speciaal ontworpen om spelers te motiveren om meer in hun uitrusting te investeren, aangevuld door een specifieke bonus die aansluit op de identiteit van die set. Als je bijvoorbeeld Aanvaller bent, dan zal het Aanvaller-onderdeel een natuurlijke evolutie doormaken gebaseerd op de bestaande identiteit van de Aanvaller-set.

Superieure kalibratie

Het team wilde er zeker van zijn dat geheime uitrusting een aanwinst was voor alle uitrustingen, spelers en kits. Om elk geheime voorwerp waardevoller en veelzijdiger te maken, hebben we besloten om twee statistieken bij te houden van elk deel van de geheime uitrusting dat van de Kalibratiewerkbank rolt. Dit betekent dat de geheime uitrusting niet alleen een hoger bereik behaalt in de statistieken, maar dat spelers ook één hoofdstatistiek en één grote of kleine statistiek kunnen verbeteren van elk geheime deel. Zo kunnen ze hun uitrusting vergroten of verkleinen.

Hoe kom je eraan?

Geheime uitrusting wordt geïntroduceerd als onderdeel van een wereldwijd evenement, waarbij de geselecteerde geheime uitrusting niet alleen de beloning is waarbij het evenement van start gaat, maar ook het debuut is van de betreffende geheime uitrusting. In een wereldwijd evenement kunnen spelers hun verdiende tokens gebruiken om reserves van wereldwijde evenementen te kopen. De tokenprijs van deze reserves variëren, maar bij elke duurdere reserve wordt ook de kans op geheime uitrusting groter. Als een speler ervoor kiest om deel te nemen aan het wereldwijde evenement met een wereldniveau dat lager ligt dan het maximum (5), verdienen ze minder snel tokens. Dit komt doordat alle geheime uitrusting het niveau 256 heeft. Tokens die minder snel zijn verdiend en reserves die dus minder snel kunnen worden aangeschaft, leiden tot het langzamer verdienen van geheime uitrusting in lagere wereldniveaus. Dit om het evenwicht te behouden en ervoor te zorgen dat de delen hun niveau van 256 behouden. Met deze structuur kunnen spelers kiezen voor goedkopere reserves ten koste van hun kans op geheime buit. Ze kunnen hun tokens ook sparen en de duurste reserves kopen om meer kans te maken. Je mag zelf kiezen.

Als het wereldwijde evenement is afgelopen en je geen geheime uitrusting hebt ingeslagen, hoef je je geen zorgen te maken. Geheime sets van evenementen worden na het evenement toegevoegd aan de gewone buitvoorraad, waar je evenveel kans op maakt als op Exotica bij alles wat je doet in de game, waaronder Veldbekwaamheid-reserves, enzovoorts. Hierdoor kan het team ook een nieuwe route kiezen om meerdere activiteiten uit te voeren in The Division. Ze kunnen opties introduceren en op nieuwe en interessante manieren geheime uitrustingen verdienen.

De eerste geheime uitrusting

Tijdens de PTS bij de launch introduceren we zes geheime uitrustingsets voor testdoeleinden:

  • Geheime Lonestar
  • Geheime Noodmaatregel
  • Geheime DeadEYE
  • Geheime Scherpschutter van de wacht
  • Geheime Aanvaller
  • Geheime Reclaimer

Het team werkt nog keihard aan het afronden van deze geheime sets en we houden je op de hoogte van hun eigenschappen in de eerste ronde van het PTS-patchoverzicht. Allereerst willen we je een voorproefje geven van de opties die beschikbaar zullen zijn in de PTS. De eerste zes sets worden alleen voor testdoeleinden toegevoegd, waarbij geheime uitrustingsets per drie worden geïntroduceerd in een live omgeving na Update 1.7.

Geheime uitrusting biedt de agents van The Division een unieke kans om op nieuwe en spannende uitrustingen te jagen terwijl ze hun zuurverdiende uitrustingen behouden. Zoals altijd staat er nog niets vast en is alles afhankelijk van de resultaten van de PTS. Het team kijkt uit naar jouw resultaten tijdens de PTS. Bezoek ook de officiële PTS-forums zodra de server live is. Laat van je horen!

Agents, bedankt voor jullie steun en toewijding.

/Het ontwikkelteam van The Division