Share this news:

SotG Header 29 June

State of the Game: 29 juni 2017

29-06-2017 12:00

Agenten, we hebben een nieuw State of the Game-bericht binnen:

In de State of the Game van vorige week praatte Hamish met Creative Director Terry Spier en hoofddesigner Keith Evans, beide van Red Storm Entertainment, over geheime uitrusting!

Deze week keert communityontwikkelaar Yannick Banchereau terug en hebben we een gastoptreden van Live Producer Kevin Goyon! We hebben het onder andere gehad over de launchdatum van de komende PTS, mogelijkheden om je personage aan te passen en de versleutelde reserves. Check de VoD hieronder of luister naar de Podcast Recap als je onderweg bent!

[05-12-2016] TodayDivider

Deze week heeft er routine-onderhoud plaatsgevonden, dat zonder problemen is afgerond.

De PTS van update 1.7 begint op 30 juni op de pc en zal voor de consoles vlak daarna beginnen. Dat heeft te maken met hoe de PTS wordt bijgewerkt en voorbereid op de consoles. De 10.000 plekken op de PTS van de Xbox One en de 10.000 plekken op de PTS van de PS4 worden gevuld met spelers die de game de afgelopen dertig dagen hebben gespeeld. Op de pc kan iedereen nog steeds meedoen.

Het team heeft ook de nieuwe versleutelde reserves getoond die je bij het premium verkooppunt in de terminal kunt kopen. Versleutelde reserves kun je openen met een speciale code die je kunt samenstellen door de fragmenten ervan in de game te verzamelen. Je hebt tien fragmenten nodig voor de code waarmee je de versleutelde reserve kunt ontgrendelen. Als je haast hebt, kun je een complete code kopen bij het premium verkooppunt. Versleutelde reserves bevatten allerlei verschillende outfitvoorwerpen die verder niet in de game zitten, momenteel.

Er komt een nieuw outfitvakje naar The Division, net als maskers! Op dit moment kunnen we ze nog niet laten zien, maar tijdens de komende weken lichten we een tipje van de sluier op.

En tot slot: het team heeft een nieuw gedeelte in de terminal onthuld dat in 1.7 komt! Hier kun je je personage aanpassen. Velen van jullie hebben gevraagd om de mogelijkheid om het uiterlijk van je personage aan te passen. Vanaf 1.7 vind je in de terminal een kleedruimte waarin je je personage op allerlei manieren een eigen look kunt geven!

[05-12-2016] LookingForwardDivider

De PTS op de pc begint morgen, niet lang daarna gevolgd door de consolevariant. Momenteel concentreren we ons hierop met het oog op de korte termijn in The Division. We kijken ernaar uit om de feedback uit de community over de PTS te lezen op de officiële forums van de PTS!

Binnenkort geven we het eerste patchbericht van de PTS vrij! Tot die tijd kun je bijlezen over update 1.7 via de artikelen over wereldwijde evenementen, eervolle vermeldingen en geheime uitrusting!

Overigens is er op 4 juli uitverkoop bij het premium verkooppunt, met vele grote kortingen voor de SHD-agenten van The Division! Bemachtig nieuwe voorwerpen, uitverkoopvoorwerpen en zelfs een stuk of wat gratis voorwerpen. Let dus goed op wanneer de uitverkoop begint!

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division