Share this news:

Update 1

Update 1.7: Samenvatting van de inlichtingen

03-07-2017 11:00

Agenten, we hebben hier een volledige samenvatting van alle info over Update 1.7 voor je!

Laten we eerst even kijken naar waar we het eerder over hadden: wereldwijde evenementen, tokens, eervolle vermeldingen, patches en geheime uitrusting.

Wereldwijde evenementen

Wereldwijde evenementen zijn sessies van een week vol leuke en uitdagende modificaties van de traditionele gameplayervaring. Wereldwijde evenementen zijn ontworpen om de manier waarop je The Division speelt te veranderen. Geniet van een nieuwe ervaring en nieuwe items in geheime uitrustingsets. Deze evenementen vinden een week lang plaats en bevatten tokens, een gloednieuw betaalmiddel, als beloning. Hiermee kun je geheime reserves kopen. Je kunt je tokens sparen om de duurste geheime reserves te kopen, of geef wat minder uit aan de reserves zelf en kijk of je kans maakt op geheime spullen in de goedkopere reserves.

Update 1.7: Global Events Header

Klik op de afbeelding hierboven voor meer info over wereldwijde evenementen en tokens!

Geheime uitrusting

Onlangs vertelden we je over onze nieuwste versie uitrusting in The Division: geheime uitrusting. Je vindt geheime uitrustingen in geheime reserves tijdens de wereldwijde-evenementenweek, maar je kunt ze ook in de game verdienen als buit na het wereldwijde evenement. Tijdens elk wereldwijde evenement introduceren we drie nieuwe geheime-uitrustingsets op basis van de bestaande uitrustingsets in de game. Dit zijn variaties op de standaarduitrustingen met uitgebreide statistieken, nieuwe kalibratie in twee stappen en vijf- en zesdelige bonussen.

Classy Header

Klik op de afbeelding hierboven voor meer info over geheime uitrustingen!

Eervolle vermeldingen

Eervolle vermeldingen is een gloednieuw, ingebouwd prestatiesysteem voor The Division in update 1.7. Ze volgen verschillende statistieken op basis van je prestaties in de game en ontgrendelen beloningen voor je. Momenteel zijn er drie soorten vermeldingen: Uitdaging, Statistiek en Checklist. Voltooi aanbevelingen om een nieuw outfitvoorwerp (patches) te verdienen in een nieuw outfitvoorwerpvakje.

Patches

Je verdient patches door aanbevelingen te voltooien. Ze vervangen de SHD Phoenix-patch die op de rechterarm van je agent zit. Dit is een simpele en vette manier om te laten zien wat je hebt bereikt en je agent nog iets meer naar je eigen smaak aan te passen.

Commend_Header

Klik op de afbeelding hierboven voor meer info over vermeldingen en patches!

PTS

De openbare testserver voor de pc is vandaag online gegaan. De consoleversie wordt binnenkort beschikbaar. We hebben onze PTS-forums opnieuw geopend en je kunt het officiële PTS-patchoverzicht van update 1.7 online nalezen! We zijn benieuwd naar jullie feedback tijdens de PTS!

Personages (opnieuw) aanpassen

Met trots kondigt het team aan dat we een gebied hebben toegevoegd waar de agenten van de SHD hun personages kunnen aanpassen. De kleedkamer zit verstopt in de terminal. Ga naar rechts als je binnenkomt vanuit het hoofdkwartier. Je vindt hier een spiegel die je kunt gebruiken om het uiterlijk van je personage aan te passen.

Versleutelde reserves

Versleutelde reserves zijn een nieuwe soort speciale buit die je kunt kopen bij het premium verkooppunt. Deze nieuwe reserves bevatten alle nieuwe uiterlijkvoorwerpen voor agenten, verdeeld in verzamelingen. Voor versleutelde reserves heb je een code nodig. Tijdens het spelen kun je codefragmenten verzamelen om daarmee deze nieuwe codes te maken om je versleutelde reserves te openen. Je hebt tien codefragmenten nodig voor een code. De codefragmenten zijn ook verkrijgbaar bij het premium verkooppunt.

Ninjabike-koerierstas

Deze samenvatting is niet compleet zonder de veranderingen aan een veelbesproken uitrustingsonderdeel in The Division: de Ninjabike-koerierstas. We hebben de Ninjabike-tas opnieuw toegevoegd aan de buit voor de 1.7 PTS met een nieuw, speciaal en uniek talent: de wildcard. Als je de tas gebruikt, ontgrendel je nu de volgende uitrustingsbonus die past bij de set die je hebt uitgerust. Een voorbeeld. Twee delen van Autoriteit van de tacticus, drie delen van Reclaimer en de Ninjabike-koerierstas geeft je de twee- en driedelige bonus voor Autoriteit van de tacticus en de vierdelige bonus voor de Reclaimer. De opties zijn praktisch eindeloos, dus leef je uit! Let op: dit bestaat momenteel alleen op de PTS en afhankelijk van onze bevindingen kan er nog van alles veranderen.

Nog een laatste opmerking over de Ninjabike-koerierstas. Dit item werkt alleen met bonussen van twee, drie en vier onderdelen. Je ontgrendelt niet de geheime vijf- en zesdelige bonussen.

Wereldwijde evenementen

Wereldwijde evenementen maken momenteel geen deel uit van deze ronde van de PTS, maar zijn binnenkort beschikbaar. Het team probeert de tweede week van PTS te halen, maar we kunnen niets beloven. Hou onze kanalen in de gaten voor meer informatie.

Agenten van de SHD, test je rot!

Het team erkent dat we veel vragen van onze agenten en we zijn benieuwd naar jullie ideeën over alles wat er speelt op de PTS. We krijgen veel waardevolle inzichten dankzij deze testperiodes en we raden deelnemende agenten aan om zo veel mogelijk verschillende activiteiten en uitrustingen te proberen.

Bedankt voor jullie aanhoudende steun.

/ De ontwikkelaars van The Division