Share this news:

SotG_July_6_Header

State of the Game: 6 juli 2017

06-07-2017 09:00

Agenten, hier volgt een bericht over de State of the Game:

Vorige week tijdens de State of the Game werden communitydevelopers Yannick Banchereau en Hamish Bode in de studio bijgestaan door liveproducer Kevin Goyon om de start van de PTS voor update 1.7 te bespreken en het te hebben over nieuwe toevoegingen, zoals versleutelde reserves en de kamer waarin je je personage kunt aanpassen.

Deze week was Yannick alleen aan de beurt. Hij gaf een update over hoe de PTS tot nu toe is verlopen en vertelde meer over de gloednieuwe PTS 2. Hieronder kun je de VoD bekijken!

[05-12-2016] TodayDivider

Het geplande onderhoud bevatte een oplossing voor een probleem waarbij spelers door muren konden 'glitchen' in de Dark Zone.

Dit weekend houden we een event waarbij je dubbele beloningen kunt verdienen! Vanaf 7 juli 02:01 verdien je twee keer zo veel buit met dagelijkse opdrachten. Deze extra beloningen stoppen op 10 juli om 02:01 uur.

We zijn heel tevreden over hoe de PTS tot nu toe is verlopen! We hebben geweldige feedback gehad van onze spelers waardoor we nuttige aanpassingen konden doen. Een groot struikelblok vanaf het begin van de PTS was de krachtige geheime aanvallersset. We beseffen dat de set gebalanceerd moet worden, maar we willen dat de speler echt verschil kan voelen als ze de volledige zesdelige aanvallersset dragen.

Agenten moeten na de PTS iets harder werken voor de geheime sets, omdat ze lastiger te verkrijgen zijn in de volledige update 1.7. In de tussentijd is het genezende effect van de set verminderd voor PTS 2 die net live is gegaan. De bijgewerkte PTS bevat ook verschillende probleemoplossingen. Je kunt ze uitgebreid bekijken in onze probleemoplossingen voor PTS 2. We zijn benieuwd naar jouw mening over deze veranderingen en onze andere geheime sets. Laat het ons weten op de officiële PTS-forums!

Het eerste wereldwijde PTS-event 'Outbreak' is nu actief en richt zich op headshots! Vanaf vandaag tot 9 juli en van 11 tot 12 juli kunnen agenten zich uitleven in dit event.

Kom volgende week even kijken op Twitch voor meer info over de laatste PTS-ontwikkelingen.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

We weten dat consolegamers met smart zitten te wachten op het begin van de openbare testservers op PlayStation 4 en Xbox One. Volgende week kunnen jullie aan de slag met de PTS! Agenten die deel mogen nemen krijgen volgende week een uitnodiging in hun mail. Vooraf laden is dan mogelijk. De consoles beginnen aan PTS 2 rond dezelfde tijd dat de pc-spelers beginnen aan PTS 3. De PTS eindigt voor alle systemen op hetzelfde moment. Wereldwijde events zijn ook actief op consoles!

Tot slot willen we het graag even hebben over de toelatingseisen voor deze openbare testservers:

Ons selectieproces neemt Uplay-accounts mee met een geldig e-mailadres die tijdens een periode van 30 dagen actief waren in de game. Deze periode is vorige week afgelopen. Deze spelers worden sinds de game vorig jaar uitkwam in een ranglijst geplaatst op basis van hun speeltijd. Alle spelers die in aanmerking komen krijgen via de mail een toegangscode. We versturen 10.000 uitnodigingen naar PS4- en Xbox-spelers.

We willen iedereen bedanken die tot nu toe heeft meegedaan aan de PTS! We zijn benieuwd naar jullie feedback tijdens de testfase!

Kom zoals altijd even langs op de officiële forums of op de reddit van de community als je wilt discussiëren over The Division.

Tot de volgende keer!

De ontwikkelaars van The Division