Share this news:

SotG_July_13_Header

State of the Game: 13 juli 2017

13-07-2017 09:00

Agenten, we hebben een nieuw State of the Game-bericht binnen:

Vorige week tijdens State of the Game vertelde communitydeveloper Yannick Banchereau over de huidige PTS op pc en bedankte hij jullie voor alle waardevolle feedback die we vanaf de launch hebben gehad van onze geweldige community.

Deze week mocht Yannick weer in zijn eentje aan de gang. Hij gaf uitleg over de huidige situatie met de PTS-uitnodigingen voor consoles.

[05-12-2016] TodayDivider

Het geplande onderhoud van deze week ging niet door omdat er geen veranderingen nodig waren.

De State of the Game van vandaag gaat om de PTS op consoles. Yannick vertelde over de huidige situatie met de uitnodigingen en wat wij eraan doen om eventuele problemen die zich voordoen op te lossen.

De PTS voor console opende vandaag voor zowel PlayStation 4 en Xbox One rond 12.00 uur en de codes voor Europese spelers zijn gisteren verzonden.

We hebben gezien dat veel van jullie denken dat jullie in aanmerking komen om mee te doen, maar toch geen uitnodiging hebben ontvangen. We hebben jullie gehoord en zijn aan het kijken of er iets mis is gegaan tijdens het selectieproces. Daarnaast zijn we aan het kijken of we dit in de toekomst kunnen voorkomen. De criteria die we eerder hebben doorgegeven zijn nog steeds geldig en onveranderd.

Door onvoorziene omstandigheden met de codes voor onze spelers in Amerika worden ze vertraagd opgestuurd. We beseffen dat dit frustrerend is voor onze Amerikaanse spelers. We doen er alles aan om de codes zo snel mogelijk uit te leveren! We hopen dat je de codes morgen, vrijdag 14 juli, ontvangen hebt.

Daarnaast zijn er wat codes verzonden naar spelers in Aziatische gebieden die niet deel kunnen nemen aan de PTS. Dit was een fout in ons selectieproces. Onze excuses voor het ongemak. We kunnen de PTS niet beschikbaar maken voor onze Aziatische spelers omdat er in dat gebied verschillende regels gelden voor first parties.

Als je tijdens de registratie een foutmelding hebt ontvangen dat je niet mee kunt doen, komt dit waarschijnlijk omdat je bent aangemeld met de verkeerde Ubisoft-account. Zorg dat je je aanmeldt met de Ubisoft-account die de e-mail heeft ontvangen en die is verbonden met je PSN- of Xbox-account.

Rekalibratie is momenteel uitgeschakeld op alle platforms vanwege bugs in de huidige build waardoor er onrealistisch hoge statistieken mogelijk waren. Hierdoor zijn de gegevens van de rekalibratie niet meer bruikbaar. We willen je vragen om je te richten op het testen van de andere content in update 1.7 en de balansveranderingen, totdat we een oplossing hebben gevonden.

De functie Wereldwijde evenementen is momenteel uitgeschakeld op de PTS voor console, maar niet lang meer! Morgen komt er een patch die deze functie inschakelt voor zowel Xbox One als PlayStation 4.

Kom volgende week even kijken op Twitch voor meer info over de laatste PTS-ontwikkelingen.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

De volgende PTS-update gaat begin volgende week live voor pc-gebruikers. We zijn aan het kijken of en wanneer we deze patch beschikbaar kunnen maken voor onze consolespelers.

We hopen veel feedback te krijgen van onze PTS-deelnemers want we stellen je input erg op prijs. Laat je suggesties en feedback achter op de officiële fora van de PTS en laat ons weten wat je van update 1.7 vindt!

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de Reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division