Share this news:

AH_07-2017

Agent Highlights: Juli 2017

20-07-2017 03:50

Hallo, agenten!

Het is al even geleden! Agent Highlights heeft vorige maand even pauze genomen, maar we zijn terug met meer dan genoeg fantastische content van de community die we deze maand met jullie willen delen!

Zoals altijd ontvangen alle vermelde agenten een beloning van 1000 Phoenix-credits om uit te geven aan mooie gear in The Division

We draaien er niet langer omheen: hier zijn onze nieuwste hoogtepunten.

AH_cosplay_divider

Applaus voor Agent Mabeobja die op Twitter een cosplay-movement startte met #AgentActivated, en dat begon allemaal met deze foto.

mabeobja_cosplay

Het idee achter dit initiatief? Probeer je voor te stellen waar de agenten van The Division waren en wat ze deden toen het signaal aan het begin van de uitbraak werd uitgezonden.

We hebben sinds Mabeobja geweldige bijdragen gezien en dit is vast niet de laatste keer dat we het over #AgentActivated hebben.

Lees hier meer over Agent Mabs visie voor de hashtag.

Deel jouw ideeën ook, misschien verdien jij dan ook wel een plekje in een nieuwe editie van Agent Highlights.

Ga zo door, Agents!

AH_fanart_divider

Dit uitzonderlijke kunstwerk is gemaakt door Álvaro C. Escudero.

alvaro_art

Je weet niet waar je moet kijken. Het is niet alleen een weerspiegeling van de anarchistische staat van New York City, maar het laat ook zien dat het gewoon een doodnormale dag na de uitbraak is. Je wilt graag weten wat er allemaal kan gebeuren.

AH_fancreation_divider

Even iets positievers. Het is fijn om te zien dat een aantal agenten niet depressief zijn geworden van de pandemie, zoals @WildMax10 je zal vertellen.

Een gedoodverfde winnaar van de Just Dance World Cup van dit jaar!

wildmax10

AH_TF_divider

De foto die deze maand onze harten veroverde, is die van het pasgeboren zoontje vanUber Timmeh, Henry.

timmeh_baby

Er is geen tijd om te spelen als de wereld moet worden gered! Maar de wereld kan wel wachten tot na zijn middagdutje.

Jongste cosplayer aller tijden? Henry maakt veel kans <3

AH_CF_divider

We sluiten het artikel van deze maand af met wat liefde voor @EidolonFox! Hij heeft de Community Favourites Poll van juni gewonnen met zijn indrukwekkende en gedetailleerde cosplay-kostuum.

eidolon_fox_cosplay

Hij is geen broekie, dat zie je meteen. Petje af, Agent!

Volgende maand starten we een nieuwe poll in de Agent Highlights-sectie op onze forums, waaronder een poll voor de toppers uit de community van augustus. De winnaar verdient hier een plekje en krijgt een mooie in-game beloning.

 

Stuur ons je creaties door gebruik te maken van de hashtag #AgentHighlights op Twitter of stuur een e-mail naar stateofthegame@massive.se! We staan keer op keer versteld van jullie zelfgemaakte content en we zijn enorm benieuwd naar wat jullie nog meer zullen maken!

LET OP: Agents, volg @TheDivisionGame op Twitter zodat we jullie kunnen benaderen voor de beloningen.

Namens ons allemaal: bedankt!

Tot de volgende keer,

Het Division-communityteam