Share this news:

SotG_July_27_Header

State of the Game: 27 juli 2017

27-07-2017 12:00

Agenten, we hebben een nieuw State of the Game-bericht binnen:

Vorige week bij State of the Game: Community Developer Yannick Banchereau werd vergezeld door Lead Designer Keith Evans van Red Storm Entertainment. Ze bespraken de PTS3-release voor consoles, gewijzigde drops in het wereldwijde evenement en een hogere limiet voor tokens van het wereldwijde evenement.

Deze week werd Yannick vergezeld door Massive Game Designer Matthew Highby en bespraken ze de werking van versleutelde reserves en de kans op fragmentsleutels.

[05-12-2016] TodayDivider

Hoewel er al veel is gesproken over de versleutelde reserves, willen we graag hun functie en werking uitleggen. We wilden dat er meer premium voorwerpen toegankelijk werden voor spelers. Hoewel spelers simpelweg reserves kunnen kopen, moedigen we ze aan om deze voorwerpen te ontgrendelen door de game te spelen. We verwachten dat de meeste spelers versleutelde reserves zullen openen aan de hand van hun speeltijd, waarbij de betaaloptie kan worden gebruikt als alternatieve optie. Hoewel we ook voorwerpen aanbieden via het premium verkooppunt, kun je met versleutelde reserves experimenteren met verschillende toepassingen voor bedrijfsmodellen.

Er is geen eenvoudige kansberekening beschikbaar om een bepaald voorwerp te verdienen, maar eerder een ingewikkeld systeem waarin mechanismen zo zijn ingesteld dat spelers zeldzame voorwerpen kunnen ontgrendelen. Elke keer dat een speler een zeldzaam voorwerp ontgrendelt, wordt bijvoorbeeld de kans op een verzamelvoorwerp vergroot. Elke versie van de versleutelde reserves bevat momenteel 22 verzamelvoorwerpen. De kans om nieuwe voorwerpen te verdienen, wordt groter zodat spelers hun verzamelingen eerder kunnen voltooien. Er zijn in totaal 5 verzamelingen, maar wanneer je een verzameling hebt afgerond, wordt er een extra voorwerp ontgrendeld voor een laatste 6e verzameling.

Er zijn vier verschillende zeldzaamheidsniveaus voor voorwerpen in de reserves en ze zijn gekoppeld aan het huidige wapen- en uitrustingniveau. In de buitvoorraad is er 60% kans op het verdienen van gewone voorwerpen, 30% kans op ongewone voorwerpen, 7% kans op zeldzame voorwerpen en uiteindelijk 3% kans op luxe voorwerpen. Wat ruilen betreft, is het idee van een economie gebaseerd op spelers heel interessant. We sluiten niets uit, maar door te ruilen, kunnen spelers cosmetische voorwerpen een waarde geven en ze buiten de game verkopen. Daarom kunnen deze outfitvoorwerpen niet worden geruild. Door dubbele voorwerpen te verkrijgen, kan dit systeem met verrassingskisten spelers door het verzamelproces gidsen. Het openen van reserves aan de hand van kansberekeningen biedt een ervaring die het premium verkooppunt simpelweg niet kan bieden. Daarnaast testen we de mogelijkheid om dubbele voorwerpen in de toekomst te verwijderen, afhankelijk van de feedback van spelers.

Hoewel we nog geen informatie hebben over deze reserves, willen we spelers eraan herinneren dat we de hoeveelheden niet veranderen om misbruik te maken van de vraag naar populaire cosmetische voorwerpen vanuit de community. We staan echter open voor het aanpassen van fragmentsleutels om er zeker van te zijn dat sleutels op gepaste wijze worden verdiend/gebruikt. De kans op fragmentsleutels van NPC's met naam is al aangepast (van 3% naar 20%). Spelers kunnen een actieve toename van sleutels verwachten bij nieuwe activiteiten. Over het algemeen verwachten we 5-10 uur aan gameplay om een volledige sleutel te voltooien en een versleutelde reserve te openen.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

De PTS3 sluit naar verwachting op maandag 31 juli. Er komt dus geen PTS4 voor Update 1.7 wordt uitgebracht. We streven ernaar om 1.7 halverwege augustus uit te brengen, maar we kunnen nog niets bevestigen. Daarnaast wordt de kans op geheime voorwerpen nog aangepast en moeten algemene bugfixes de laatste problemen oplossen.

  

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de Reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division