Share this news:

SotG_August_3_Header

State of the Game: 3 augustus 2017

08-08-2017 12:00

Agenten, we hebben een nieuwe State of the Game voor je:

Vorige week in State of the Game bekeken communitydeveloper Yannick Bachereau en Matthew Higby, gamedesigner bij Massive, het systeem van versleutelde reserves en fragmentsleutels.

Deze week is communitydeveloper Hamish Bode terug voor een korte discussie met Yannick over wijzigingen in geheime uitrusting-drops en het lopende onderzoek naar problemen met vertraging.

[05-12-2016] TodayDivider

PTS3 is deze week gesloten. We willen iedereen die heeft meegedaan met het testen nogmaals hartelijk bedanken. Op dit moment zijn balansverbeteringen en probleemoplossingen verstuurd ter certificering en ligt alles op schema.

Geheime reserves die zijn verdiend in wereldwijde evenementen zijn verbeterd en laten nu twee voorwerpen per keer vallen. De kansen zijn als volgt: 45% kans op geheime uitrusting, 43,5% kans op normale uitrusting en 11,5% kans op exotische uitrusting. Er is ook 12,5% kans op een extra derde voorwerp, waarbij er 90% kans is dat het een geheim voorwerp is en 10% kans dat het een exotisch voorwerp is.

Het eerste wereldwijde evenement Outbreak zal beschikbaar zijn als update 1.7 live is, met een marge van een uur of twee. De beschikbare geheime sets van dit evenement zijn Deadeye, Noodmaatregel en Eenzame ster. Naar aanleiding van feedback van spelers is daarnaast de besmetting van Outbreak verminderd. Vergeet niet dat de NinjaBike-rugzak bij de algemene buit van 1.7 hoort.

De vorige wijzigingen aan de SASG-shotgun uit PTS3 worden overgebracht naar 1.7, maar op dit moment staan er verder geen wijzigingen op de agenda. We houden de shotguns nog steeds in de gaten met Cronusmax in het achterhoofd en willen spelers eraan herinneren dat we dit erkennen als een probleem.

We doen diepgravend onderzoek om de oorzaken van vertraging in het spel te achterhalen. We hopen dat we na verder onderzoek specifieke voorbeelden kunnen bespreken in de volgende State of the Game, dus laat je feedback maar komen.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Update 1.7 staat gepland voor een release midden augustus, maar volgende week hebben we een concrete releasedatum. Livestreams komen volgende week ook weer terug en we hopen ze toegankelijker te maken voor onze spelers!

   

Kom zoals altijd even langs op de  officiële forums  of op de  reddit  van de community als je wilt discussiëren over The Division.

Tot de volgende keer!

De ontwikkelaars van The Division