Share this news:

SotG_August_10_Header

State of the Game: 10 augustus 2017

10-08-2017 06:32

Agenten, we hebben een nieuw State of the Game-bericht binnen:

Vorige week bij State of the Game bespraken Community Developers Yannick Banchereau & Hamish Bode de aankomende veranderingen in Geheime uitrusting en de voortdurende onderzoeken naar vertragingen.

Deze week bespraken Yannick & Hamish de aankomende Update 1.7, kondigden ze de releasedatum aan en hebben ze een aantal wijzigingen in de balans aangegeven die na de sluiting van de PTS zijn doorgevoerd.

Als je de stream hebt gemist of als je meer informatie wilt over de genoemde wijzigingen in de balans, kun je hieronder de VoD bekijken. Kun je nu even niet kijken? Geen probleem! We hebben overal aan gedacht. Luister anders naar onze Podcast Recap.

[05-12-2016] TodayDivider

Update 1.7 zal op dinsdag 15 augustus worden uitgebracht op alle platforms. Het patchoverzicht zal op maandag 14 augustus om 18:00 uur beschikbaar zijn op de officiële website.

Als je niet meer helemaal weet waar de update uit bestaat of als je een nieuwe rekruut van The Division bent, kun je onze diepgaande artikelen lezen over Wereldwijde evenementen, Vermeldingen, Geheime uitrusting en de Samenvatting van de inlichtingen.

Het eerste Wereldwijde evenement, Uitbraak, zal beschikbaar zijn op dezelfde dag dat de patch wordt uitgebracht. De beschikbare geheime sets van dit evenement zijn DeadEYE, Noodmaatregel en Eenzame ster. Daarnaast zullen er ook een aantal nieuwe maskers beschikbaar zijn als beloning voor deelname aan het eerste Wereldwijde evenement.

Ons diepgaande onderzoek naar de oorzaak van in-game vertraging gaat door. We hebben gezien dat de server en client niet synchroon liepen, dus dat is één oorzaak. Nu richten we delen van ons onderzoek op dit aspect.

En als laatste organiseren we dit weekend een Dubbel Veldbekwaamheidsreserve-evenement. Alle agenten ontvangen twee Veldbekwaamheid-reserves voor elke keer dat ze hun veldbekwaamheidsmeter vullen.

  • Begint: 11 augustus om 02:01 uur
  • Eindigt: 14 augustus om 02:01 uur

Geniet van het evenement. Tot ziens in New York!

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Onze huidige focus ligt op de aankomende release van Update 1.7. In de nabije toekomst zullen we beginnen met de aankondigingen van Update 1.8. Hou de toekomstige State of the Game-streams in de gaten!

Daarnaast is ons onderzoek naar vertragingen een doorlopend proces en zullen we hier in toekomstige streams meer informatie over delen.

  

Kom zoals altijd even langs op de officiële forums of op de reddit van de community als je wilt discussiëren over The Division.

Tot de volgende keer!

De ontwikkelaars van The Division