Share this news:

30-08-2017 [News] Update 1

Gratis Update 1.8: De Opstand komt eraan!

30-08-2017 05:53

Agents,

Sinds de gebeurtenissen aan het einde van het algemene verhaal van The Division, hebben we Ondergronds gestreden en zijn we in Survival ontsnapt aan een sneeuwstorm. We vonden deserteurs in de Dark Zone in Last Stand, en maakten een Uitbraak mee in Update 1.7. Maar terwijl we bezig waren hebben de facties - de Relschoppers, de Cleaners, de Rikers en het Laatste Man-Batallion - niet stilgezeten. Ze hebben hun krachten gebundeld en in Update 1.8: Opstand, komen ze sterker dan ooit terug.

In Update 1.8 presenteren we - gratis - nieuwe, spannende onderdelen voor The Division. De komende weken zullen we ze nader bespreken, en net als eerder zal er binnenkort een Public Test Server voor de update beschikbaar zijn. Hier zijn een paar dingen die je kunt verwachten:

West Side-Pier Erbij

In Update 1.8 breiden we de Manhattan-map uit met een fonkelnieuwe speelbare zone - de West Side-Pier. Middenin dit gebied ligt de Intrepid, het beroemde vliegdekschip. De facties hebben zich op deze plek verzameld, en de nieuwe zone brengt een aantal nieuwe activiteiten met zich mee.

Opstand

In de game modus Opstand vechten jij en andere Agents samen tegen een golf van steeds krachtigere vijanden, om de opkomst van de nu geallieerde facties in de kiem te smoren.

Confrontatie

In Update 1.8 zit ook een gloednieuwe PvP-modus, waar je tegen andere Agents strijdt in intense 4-tegen-4 death match-duels. Deze gevechten vinden plaats in spiksplinternieuwe arena's, speciaal gebouwd voor deze game modus.

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over Update 1.8 als wij. We komen binnenkort met veel meer informatie over de nieuwe toevoegingen van de update, maar tot die tijd - tot ziens in Manhattan!

/The Division Development Team