Share this news:

SotG_August_24_Header

State of the Game: 24 augustus 2017:

24-08-2017 05:59

Agenten, bericht van State of the Game:

In de vorige State of the Game bespraken community-developers Yannick Banchereau and Hamish Bode de wereldwijde evenementklassementen, maskers, en onderhoudsupdates.

Deze week kwamen Hamish en Yannick weer bij elkaar om het klassement van wereldwijde evenementen te bespreken, evenals het uitdelen van maskers met terugwerkende kracht & verbeteringen voor toekomstige wereldwijde evenementen.

Heb je de stream gemist? Bekijk dan de onderstaande VoD. Kun je nu even niet kijken? Geen probleem! Luister gewoon naar onze podcast-samenvatting.

[05-12-2016] TodayDivider

We hebben veel klachten gezien over het klassement van wereldwijde evenementen en de bijbehorende maskerbeloningen. We erkennen dat het klassementsysteem problemen had, en dat is onze fout geweest. Door een interne miscommunicatie hebben we een verkeerd beloningspercentage bekendgemaakt. Het systeem werkte zoals bedoeld, maar niet zoals jullie hadden verwacht, op basis van wat er richting de community is gecommuniceerd. De reden hierachter was een aanvullend, verborgen rangsysteem.

Vanwege deze miscommunicatie hebben we besloten om de maskers handmatig en met terugwerkende kracht uit te reiken aan alle spelers in de hoogste 85% van het klassement. Dit proces zal een paar dagen nodig hebben, en binnenkort hebben we hier meer informatie over.

De criteria voor het handmatig uitreiken van de maskers zijn als volgt:

 

Niveau 1:

geplaatst in de hoogste 85% tot 31% van de community

 

  • 1 masker

 

Niveau 2:

geplaatst in de hoogste 30% tot 11% van de community

 

  • 2 maskers

 

Niveau 3:

geplaatst in de hoogste 10% tot 1% van de community

 

  • 3 maskers

Daarnaast zijn we het eens met de community-feedback dat het huidige niveausysteem niet ideaal is en vatbaar is voor verbetering. We gaan ons richten op het verbeteren van dit syssteem voor toekomstige wereldwijde evenementen, en het volgende evenement zal niet gebruikmaken van hetzelfde systeem. Het staat op dit moment nog niet vast wat deze veranderingen precies gaan zijn.

Classified Gear is nu beschikbaar in de algemene loot-pool na de afloop van het 'Outbreak'-evenement, met drop-rates van 1% in caches en drop-rates van 3% bij genaamde eindbazen in de open wereld en de Dark Zone.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Het volgende wereldwijde evenement is 'Assault', met als thema de afstand tot de vijand. Assault was het tweede wereldwijde evenement dat getest is op de PTS, dus een aantal van jullie weet al wat je kunt verwachten! Assault begint voor de release van Update 1.8, maar we willen zeker weten dat het genoemde beloningssysteem goed geïmplementeerd is voor we ermee beginnen.

Tot slot gaat het onderzoek naar de lag-problemen verder, en we hebben veel vooruitgang gemaakt, maar op dit moment hebben we nog geen concreet nieuws te melden. We houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rond deze onderwerpen!

  

Kom zoals altijd even langs op de officiële forums of op de Reddit van de community als je wilt discussiëren over The Division.

Tot de volgende keer!

De ontwikkelaars van The Division