Share this news:

07-09-2017 [News] SotG_September_7_Header

State of the Game: 7 september 2017

07-09-2017 12:00

Agents, we hebben een nieuw State of the Game-bericht:

Tijdens de vorige State of the Game had Community Developer Hamish Bode een ontmoeting met Creative Director Terry Spier en Lead Designer Keith Evans van Red Storm Entertainment. Zij gaven een voorproefje van de uitbreiding met de West Side-pier kaart in Update 1.8.

Deze week gingen Terry en Keith op bezoek bij Petter voor een exclusief kijkje naar het nieuwe 4-speler PVP speltype, Confrontatie.

Als je de stream hebt gemist, bekijk dan de VoD hieronder.

[05-12-2016] TodayDivider

Het wekelijkse onderhoud is vanochtend afgerond, er waren geen problemen.

We hebben veel spelers verbannen die de RPM-glitch hebben misbruikt. Denk eraan, voor deze glitch kun je verbannen worden. Als het nodig is, zullen we meer grootschalige verbanningen uitvoeren. Meerdere overtredingen zullen resulteren in een permanente verbanning van accounts.

Nogmaals, als je de 1.8 Confrontatie preview hebt gemist, kijk dan vooral naar de VOD hierboven.

Het nieuwe PVP speltype, Confrontatie, kenmerkt zich door meer schieten en minder rennen. In deze eerste-tot-twintig-kills TDM zullen teams vechten in arena's die grofweg net zo groot zijn als de DZ oriëntatiepunten. We blijven matchmaking toepassen op basis van vaardigheden om duels in evenwicht te houden, en de normalisatie van De Grote Confrontatie zal ook in Confrontatie worden toegepast.

De ranglijst uit De Grote Confrontatie wordt een algemene PVP-ranglijst, Confrontatie zal hierin worden opgenomen. Dat betekent dat door De Grote Confrontatie en Confrontatie te spelen er één grote, op elkaar afgestemde PVP-rang ontstaat met een maximum van 99. Spelers die hun algemene PVP rang verbeteren, kunnen onder meer rekenen op geheime reserves als beloning.

Uitrustings Optimalisering is de volgende evolutie van verbetering van uitrusting in The Division. Dit stelt spelers in staat om de ultieme samenstelling na te jagen, door de beste statistieken te verzamelen voor elk voorwerp dat er is. Uitrustings Optimaliserings Stations zullen D-Tech als belangrijkste munteenheid gebruiken. Dit heeft tot gevolg dat Wereldniveau 1 nu loopt van 256 - 286.

In Update 1.8 zal Uitrustingsscore een weergave zijn van de kwaliteit van al je voorwerpen. We wilden spelers een eenvoudige weergave bieden van de kwaliteit van uitrusting, daarom krijgt ieder voorwerp een eigen uitrustingsscore.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Denk eraan dat er een PTS aankomt voor 1.8, maar er is nog geen datum bekend. We leggen momenteel ook de laatste hand aan een planning voor het volgende Wereldwijde Evenement.

We hebben oplossing voor de RPM glitch, maar dit vraagt om een patch aan de kant van de client. We begrijpen dat de community zo snel mogelijk een oplossing wil. Zoals altijd hebben we bij de patches voor consoles met certificering te maken, daarom brengen we als eerste de patch voor de PC uit.

In 1.8 zullen Stamina en Weerbaarheid worden aangepast, zodat spelers verder kunnen met de PvE-content.

Er komen veranderingen aan het Deserteur Systeem! In Deserteur 2.0 komt een schakelaar voor Deserteur worden, zodat je in de Dark Zone niet onterecht eigen vuur te verwerken krijgt. In State of the Game van volgende week gaan we verder in op de veranderingen aan het Deserteur Systeem, dus blijf ons volgen!

  

Ga zoals altijd naar de officiële forums of naar de Reddit van de community voor alles wat met The Division te maken heeft.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division