Share this news:

21-09-2017 [News] SotG_September_21_Header

State of the Game: 21 september 2017

21-09-2017 12:00

Agents, we hebben een nieuw State of the Game-bericht:

Tijdens de vorige State of the Game keek Community Developer Hamish Bode samen met Creative Director Terry Spier en Lead Designer Keith Evans van Red Storm Entertainment naar een voorproefje van de nieuwe Rogue 2.0-mechanics en het nieuwe PvE-speltype genaamd Opstand die verkrijgbaar zullen zijn vanaf update 1.8.

Deze week sprak Hamish met Senior hoofd ontwerp Paul Turland en Designer James Norris van Ubisoft Leamington over de veranderingen in update 1.8 in Ondergronds. Terry en Keith van Red Storm Entertainment hebben de veranderingen gevolgd die worden verwacht na de PTS van 1.8.

Als je de stream hebt gemist, bekijk dan de VoD hieronder. Als je onderweg bent, kun je ook gebruik maken van onze Podcast Recap!

[05-12-2016] TodayDivider

We weten dat de RPM-glitch slechts een keer kan worden gestapeld. Hiervoor word je niet geband. Andere problemen worden na 1.7.1 onder de loep genomen, zoals het probleem met Vaardigheidskracht en uitrustingsets. We houden de kwestie in de gaten en verzamelen meldingen uit de community, dus laat vooral feedback achter als je onregelmatigheden tegenkomt!

De PTS voor pc begint morgen, 22 september! De PTS voor consoles is vertraagd, maar we streven naar 26 september. We hebben een beperkt aantal codes beschikbaar en zullen gebruik maken van een aanmeldpagina. Binnenkort meer hierover.

Zodra de PTS van start gaat, kun je in week 1 het volgende verwachten:

  • De nadruk ligt op Confrontatie, Rogue 2.0, nieuwe exotica en nieuwe geheime sets (Jagersvertrouwen, Roofdieren, D3-FNC, FireCrest, Nomade en Banshee). Opstand zal offline zijn.
  • Meldingen in West Side Piers zullen niet beschikbaar zijn, maar spelers kunnen nog wel de omgeving verkennen en de strijd aangaan met vijanden die op dynamische wijze terugkeren. Spelers hebben toegang tot de nieuwe sociale hub, Kamp Clinton.
  • Geheime Tacticus- en AlphaBridge-sets hebben geen actieve 5-6p-bonussen.
  • Ondergronds en Overleven zullen offline zijn. Als spelers hun locaties bezoeken, ontstaat er een eindeloze wachtrij. Dit probleem wordt opgelost door opnieuw in te loggen.
  • Op het forum zal een lijst met bekende problemen worden geplaatst.

Als je de wijzigingen in Ondergronds in 1.8 hebt gemist, kun je de bovenstaande VoD bekijken.

Aan de hand van feedback uit de community zullen Jagers in OG terugkeren met een willekeurige ontmoeting in Moeilijk en Uitdagend. Het aantal Jagers is groepsgrootte + 1 en ze kunnen exotica droppen.

Nieuwe handicaps zijn gebaseerd op experimentele technologie en bieden risicovolle gameplay met hoge beloningen. Zo zorgt Electrotech bijvoorbeeld voor extra gebruik van vaardigheden maar verstoort het onderdelen van de gebruikersinterface. Ander voorbeeld: Schokmunitie kan tegen vijanden worden gebruikt, maar er geldt wel een max bij overmatig gebruik.

We voegen controlepunten toe aan Ondergronds zodat runs minder zwaar zullen zijn. Beloningen zijn aangepast en er zijn exotica van alle bazen van Ondergronds toegevoegd. Daarnaast krijgen spelers nu de kans om wekelijkse OG-opdrachten te voltooien.

Als je de beruchte Rave-kamer hebt gemist, krijg je een nieuwe kans in update 1.8!

Bewegingen die speciaal zijn ontworpen om het gebruik van de chicken dance te voorkomen, zijn eerder dan verwacht live gegaan in 1.7.1. Hoewel nog niet alle wijzigingen beschikbaar zijn, zullen de huidige veranderingen aan spelersbewegingen beschikbaar zijn op de PTS van 1.8. We moedigen spelers aan om feedback te geven, aangezien we de mechanics van de bewegingen in de gaten houden en bijwerken. Dit geldt ook voor nieuwe wijzigingen wanneer er vanuit de heup wordt geschoten, evenals wijzigingen in het eenmalig opstapelen van het talent Behendig met 7,5% kans op kritieke schade. Leef je uit op de PTS, agents!

PTS 1.8 bevat ook extra balans voor alle bestaande exotica, inclusief wijzigingen aan wapenschade en terugslag. Exotische wapentalenten zijn niet gewijzigd. Spelers vinden ook optimalisering van uitrusting op de PTS en we hebben voor max D-Tech gezorgd zodat het testproces van min naar max kan worden gestart.

[05-12-2016] LookingForwardDivider

Niet vergeten: de PTS voor pc begint morgen! Binnenkort maken we de eisen bekend waarmee je in aanmerking komt voor de PTS voor consoles, maar alle spelers die toegang hadden tot de PTS van 1.7 hebben ook automatisch toegang tot de PTS van 1.8.

PTS-forums zullen morgen beschikbaar zijn, dus laat vooral je feedback achter!

  

Kom zoals altijd even langs op de officiële forums of op de reddit van de community als je wilt discussiëren over The Division.

Tot de volgende keer!

Het ontwikkelteam van The Division