Share this news:

29-09-2017 [News] Agent_Highlights_September_Header

Agent Highlights: September 2017

29-09-2017 12:00

Gegroet, Agenten!

Wauw... en wij maar denken dat augustus een goedgevulde maand was. De content blijft maar binnenstromen. Update 1.8 komt er bijna aan. Sommige PC gamers zijn de nieuwe content al aan het uitproberen op de Public Test Servers, en de console gamers mogen binnenkort meedoen met het feestje!

Er komt veel aan in 1.8: een compleet nieuw gebied, nieuwe speltypes, nieuwe uitrustingsets - eigenlijk dus heel veel nieuwe dingen! Misschien kunnen deze elementen je inspireren, mocht je binnenkort eigen content gaan maken.

Maar eerst het hier en nu. Jullie zijn druk bezig geweest in september! Jullie weten het zo langzamerhand wel: alle Agenten die we laten zien, ontvangen 1000 Phoenix Credits om uit te geven aan in-game uitrusting.

Kijk hieronder naar de beste bijdragen van deze maand:

AH_cosplay_divider

#AgentActivated gaat maar door. De Spaanse cosplayer @Manuelcorpas77 heeft een ijskoude look bedacht.

AH_1 

Manu heeft de afgelopen maanden een paar geweldige cosplay-beelden gedeeld. Het meest recente beeld is waarschijnlijk het beste van allemaal, omdat je van top tot teen kunt zien hoeveel aandacht voor detail er in de outfit is gestopt. Je kunt goed zien dat deze agent het moeilijk heeft gehad. ¡Buen trabajo Manu!

AH_fancreation_divider

Nogmaals, deze Agent heeft een paar fantastische beelden aan ons opgestuurd. Maar @Maverick_CW stijgt boven zichzelf uit met dit screenshot.

AH_2

Er is tegelijkertijd zo weinig en zo veel te zien. Het oranje waar The Division om bekend staat, verzadigt het beeld op een manier waardoor de doorgaans bevroren woestenij eindelijk een beetje wordt opgewarmd. De manier waarop het licht alles opslokt, raakte ons erg; we moesten deze wel kiezen.

Maar er is meer! Bekijk Maverick's collectie van screenshots hier.

AH_fanart_divider

Hier is wat geweldige crossover-kunst, helemaal uit Argentinië, van Ale Romero Marchesi - The Division in combinatie met een Argentijnse comic book-held, El Eternauta.

AH_3 

De post-apocalyptische sfeer uit beide werelden passen heel goed bij elkaar, en Ale heeft zijn idee heel stijlvol vormgegeven. Superharde shout out naar onze Zuid-Amerikaanse community!

AH_CF_divider

Deze maand keerde de Community Favourites Poll terug, en de winnaar van september is een oude bekende.

AH_4

@EidolonFox is terug met magistraal cosplay-werk - wederom een sterke inzending voor de #AgentActivated-beweging. Door het filter lijkt dit beeld op een polaroid, gevonden in een appartement dat werd verlaten na de virusuitbraak.

We zijn (bijna) aan het eind van de Agent Highlights van september. Maar als bonus voor deze maand laten we je nog één beeld zien dat ter inspiratie kan dienen.

AH_5

Agenten, we willen jullie graag laten kennismaken met Nowa. Deze prachtige foto werd beschikbaar gesteld door haar baasje, Anders Granlund van Ubisoft Zweden. We zullen niet beweren dat zij de vlaggenschip-hond van The Division is, maar... ze heeft er in elk geval de outfit voor en maakt goede kans op de titel.

Dat was een boel informatie! We zijn heel erg benieuwd naar nieuwe creaties uit de community, omdat het niveau van de inzendingen al geruime tijd zo hoog is. Stuur ons je creaties door op Twitter gebruik te maken van de hashtag #AgentHighlights, of door ze te mailen naar stateofthegame@massive.se.

Zou er nog meer crossover-kunst komen? Of huisdier-agenten? Of iets totaal nieuws dat we nog niet hebben gezien? Wat het ook is, we zijn er heel benieuwd naar!

LET OP: Agenten, volg @TheDivisionGame op Twitter zodat we jullie kunnen benaderen voor de beloningen.

Namens ons allemaal: bedankt!

Tot de volgende keer,

Het Division-communityteam